Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ABD'li Emlakçı Türkiye'de İddialı

ABD'nin en hızlı büyüyen emlak şirketi ünvanına sahip International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, Türkiye'de daima bir konut açığının olduğunu belirterek, bu sektöre yatırım yapıp IRP'yi Türkiye'ye getirdiklerini söyledi. IRP USA de 2010'dan itibaren Avrupa, Ortadoğu ve Rusya pazarlarına da Türkiye'deki ofisi aracılığıyla giriş

Referans Gazetesi
ABD'li Emlakçı Türkiye'de İddialı

ABD'nin en hızlı büyüyen emlak şirketi ünvanına sahip International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, Türkiye'de daima bir konut açığının olduğunu belirterek, bu sektöre yatırım yapıp IRP'yi Türkiye'ye getirdiklerini söyledi. IRP USA de 2010'dan itibaren Avrupa, Ortadoğu ve Rusya pazarlarına da Türkiye'deki ofisi aracılığıyla giriş yapacak.

IRP'nin Türkiye'deki organizasyonu hakkında bilgi vermek için dün düzenlenen toplantıda Altaş, IRP Türkiye'nin, yaklaşık bir yıldır sürdürülen görüşmelerin sonucu olarak ortaya çıktığını, Liman Holding ile işbirliğiyle IRP'yi Türkiye'ye getirdiklerini bildirdi. Altaş, IRP Türkiye'nin, klasik gayrimenkul şirketlerinden farklı olarak pazara girdiğini dile getirerek, Alman Zabel firması ile stratejik ortaklık kurup mülkiyet yönetimi konusunda da faaliyet göstereceklerini belirtti. IRP Türkiye'yi franchise ofisleri aracılığıyla büyütmeyi amaçladıklarını ifade eden Altaş, 2009'da franchise ile 50 ofis açmayı ve 700 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlattı. Altaş, alacakları franchise bedellerinin 5-20 bin dolar arasında olacağını kaydetti.

Altaş "Avrupa'da mortgage ile konut satma oranı yüzde 41 iken Türkiye'de yüzde 3,3. İstanbul, birçok Avrupa şehrine göre yatırım için iyi, risk olarak da düşük bir ülke olarak adlandırılıyor" dedi. Altaş, şunları kaydetti: "Türkiye'de emlakçılara karşı bir güven problemi var. Biz bunu kırmak istiyoruz. Yabancılar eskiden Antalya, Bodrum gibi sahil yörelerinden konut almak isterlerdi. Ancak şu anda biz İngilizler'e Batman'dan bile yer satar duruma geldik."

http://www.yapi.com.tr/haberler/abdli-emlakci-turkiyede-iddiali_68764.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!