Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Acıbadem Bursa’da Hastane Kuruyor

Türkiye’nin önde gelen özel sağlık gruplarından Acıbadem, İstanbul dışındaki ilk hastanesini Bursa’ya kuruyor. 40 milyon dolara mal olması öngö

Ticaret



b>Türkiye’nin önde gelen özel sağlık gruplarından Acıbadem, İstanbul dışındaki ilk hastanesini Bursa’ya kuruyor. 40 milyon dolara mal olması öngörülen ve grubun en büyük hastanesi olarak ifade edilen tesisin, yıl sonuna doğru hizmete girmesi planlanıyor.

Acıbadem Hastaneler Grubu’nun tanıtımı amacıyla, Bursa Çelikpalas Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, daha önce Konur Hastanesi olarak yapımına başlanılan binayı aldıklarını, aynı yerde Acıbadem Bursa Hastanesi olarak inşaata devam ettiklerini belirtti.

Bursa’da A Grubu hastane olmadığını söyleyen Aydınlar, “Bütün branşlarda hizmet verecek grubumuzun en büyük genel hastanesini Bursa’da açarak, bu açığı kapatmayı hedefliyoruz. 200 yataklı hastane için 40 milyon dolarlık yatırım öngörüyoruz. Hedefimiz yılda 300 bin ayakta hasta tedavisi, 20 bin yatan hasta tedavisini gerçekleştirmektir” dedi.

1991 yılından bu yana, İstanbul’da genel amaçlı 3 hastane, 3 poliklinik, 1 merkez laboratuvarı ve 1 özel branş merkezi açarak toplam 8 şubeyle faaliyet gösterdiklerini anlatan Aydınlı, grubun, 700’ü hekim olmak üzere, 3 bin kişilik sağlık ordusuyla hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/acibadem-bursada-hastane-kuruyor_23075.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!