Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Adaylar İş Başvurusunda Firmanın Kurumsallığına Bakıyor

secretcv.com’un 1-30 Ocak tarihleri arasında, web sitesi üzerinden yaptığı anket çalışmasına 12 bin 089 kişi katıldı. Başvuru yaptıkları şirketlerle ilgili en çok nelere dikkat ettikleri sorulan adayların yüzde 43’lük büyük bir bölümü, şirketin ‘kurumsal’ olmasının her şeyden önemli olduğu görüşünde!

yapi.com.tr
Adaylar İş Başvurusunda Firmanın Kurumsallığına Bakıyor

secretcv.com’un yaptığı anketten, iş başvurusunda bulanulan şirketin öncelikle ‘kurumsal’ olmasına dikkat edildiği ortaya çıktı. secretcv.com’un 1-30 Ocak tarihleri arasında, web sitesi üzerinden yaptığı anket çalışmasına 12 bin 089 kişi katıldı. Başvuru yaptıkları şirketlerle ilgili en çok nelere dikkat ettikleri sorulan adayların yüzde 43’lük büyük bir bölümü, şirketin ‘kurumsal’ olmasının her şeyden önemli olduğu görüşünde!

Adayların yüzde 41’i ise firmanın ‘güvenilir’ olması teklif edilen maaştan daha önemli diyor. Hangi firma olduğu fark etmez, ben aldığım maaşa bakarım diyenlerin oranı ise yalnızca yüzde 10. Adayların yüzde 4’ü firmaya ulaşım kolaylığına göre başvuru yaparken, yüzde 1’i firmada çalışanların görüntüsü, yüzde 1’i de çalışma ortamının temizliğini ön planda tutuyor.

secretcv.com

İnsan kaynakları sektöründe 2000 yılından beri faaliyet gösteren Secretcv.com eleman arayan firmalarla iş arayan adayları online ortamda biraraya getiriyor. Kurulduğu günden bu yana teknolojideki yenilikleri sürekli takip ederek gizlilik ve güven ilkesini temel alan secretcv.com, yüzde 100 aday gizliliği ilkesiyle hareket ediyor. secretcv.com, 8 yılda üye firma sayısını 11 bin 500'e, aday sayısını ise 7 milyon 300 bine yükseltti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/adaylar-is-basvurusunda-firmanin-kurumsalligina-bakiyor_66417.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!