Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Adell Armatür’e ISO Sürdürülebilir Çevre Dostu Ürün Ödülü

Adell Armatür, arge ve inovasyon çalışmaları sonucunda geliştirdiği, su, enerji ve zaman tasarrufu sağlayan Termostatik Bataryalar ile 'İSO Sürdürülebilir Çevre Dostu Ürün Ödülü'ne layık görüldü. İstanbul İkitelli Organize Sanayi bölgesinde modern teknolojiler kullanarak üretim yapmakta olan Adell Armatür ürünleri, bayi kanalında, zincir

yapi.com.tr
Adell Armatür’e  ISO Sürdürülebilir Çevre Dostu Ürün Ödülü

Adell Armatür, arge ve inovasyon çalışmaları sonucunda geliştirdiği, su, enerji ve zaman tasarrufu sağlayan 'Termostatik Bataryalar' ile 'İSO Sürdürülebilir Çevre Dostu Ürün Ödülü'ne layık görüldü. İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde modern teknolojiler kullanarak üretim yapmakta olan Adell Armatür ürünleri, bayi kanalında, zincir marketlerde ve ihracat yapılan 30 ülkede satılıyor.

Adell Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu, İstanbul Sanayi Odası’nın üretimde ve tüketimde çevreci olmayı teşvik etmesinin önemli bir girişim olduğunu, ancak iş dünyası olarak da bu anlayışa topyekün destek vermek gerektiğini vurguladı. "Gelecek nesillerin hakkını tüketmeden üretmek zorundayız. Bu nedenle Adell Armatür olarak sürdürülebilir projeler geliştiriyoruz" diyen Topçu, şöyle konuştu:

"Arge ve inovasyon çalışmaları ile daha az su tüketen daha çok çevreyle barışık üretim yapma gayreti içinde oluyoruz. 2008 yılında da İSO tarafından Çevre Teşvik Ödülü almıştık. Şimdi 2011’de de yeni bir ödülle çevreci kuruluş olduğumuz bir kez daha tescillenmiş oldu. Sürdürülebilir soysal sorumluluk projemizin üçayağı var. Su kültürünü tanıtmak (su kültürü koleksiyonumuz), su bilincini geliştirmek ve su ile enerji tasarrufunu ön plana alan ürünler üretmek. Bu projemizin bir parçası olarak üretmiş olduğumuz yeni nesil ve inovatif ürünümüzle ödül almak bizleri mutlu etmiştir".

Adell Armatür ve Vana Fabrikaları A.Ş, daha önce de TC Sanayi Bakanlığı Müşteri Memnuniyetini İlke Edinen Firma, Gesiad Türkiye’nin En Başarılı Sosyal Sorumluluk Ödülü, Tüketici Akademisi Kalite Ödülü gibi pek çok ödüle layık görülmüştü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/adell-armature-iso-surdurulebilir-cevre-dostu-urun-odulu_90094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!