Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ağaç Katliamına Start

Denizli'nin Tavas İlçesi'ndeki Bozdağ'da kayak merkezi yapımı için 10 kilometrelik dağ yolundaki ardıç ve çam ağaçlarının kesimine başlandı.

Hürriyet
Ağaç Katliamına Start

b>Denizli'nin Tavas İlçesi'ndeki Bozdağ'da kayak merkezi yapımı için 10 kilometrelik dağ yolundaki ardıç ve çam ağaçlarının kesimine başlandı.

Denizli Valiliği'nce inşaatına başlanan ve 1.2 trilyon liraya malolacak yolun yapımı sırasında çam ve ardıç ağaçlarının kesilmesi tepkiye yol açtı. Denizli Çevre Meclisi yolun ön ÇED raporu alınmadan yapıldığını ve yol yapımı sırasında yüzlerce yıllık ardıç ağaçlarının kesildiğini iddia etti. Çevre Meclisi Başkanı Lerzan Süzük, yol için Köy Hizmetleri Müdürlüğü'nün proje hazırlamadığını belirterek, ‘‘Projesi hazırlanmayan bir yol için nasıl 1.2 trilyon ödenek ayrılır. Yol güzergahı için ön ÇED raporu alınması gerekir. Orman Genel Müdürlüğü'nün ardıç ağaçlarının koruma altına alınması için genelgesi vardır. Bahçesindeki tek bir ardıçı bile kesen vatandaşlar hapis cezasıyla cezalandırılırken, yüzlerce yıllık ardıç ağaçları kesilmiştir’’ görüşünü savundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/agac-katliamina-start_5272.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!