Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Airfel - Mitsubishi’den Klimada Yeni Anlaşma

Sanko Holding şirketlerinden Airfel, klimada Mitsubishi Heavy Industries (MHI) ile yeni bir işbirliğine imza attı. Anlaşmaya göre, Airfel, MHI’nın duvar tipi split ve ticari tip klimalarını da pazara sunacak. Airfel Genel Müdürü Hasan Önder, imzalanan yeni anlaşmayla üst kategorideki klima pazarında yüzde 20 pay almayı hedeflediklerini bildirdi.

Milliyet Gazetesi
Airfel - Mitsubishi’den Klimada Yeni Anlaşma

Sanko Holding şirketlerinden Airfel, klimada Mitsubishi Heavy Industries (MHI) ile yeni bir işbirliğine imza attı. Anlaşmaya göre, Airfel, MHI’nın duvar tipi split ve ticari tip klimalarını da pazara sunacak. Airfel’le MHI arasında ilk işbirliği anlaşması 2005 yılında merkezi sistem KX klimaların üretimi için imzalanmış, Airfel, MHI KX sistemlerinde 2007’de 22 milyon dolar ciroyla yüzde 35 pazar payı elde etmişti.

Airfel Genel Müdürü Hasan Önder, imzalanan yeni anlaşmayla üst kategorideki klima pazarında yüzde 20 pay almayı hedeflediklerini bildirdi. MHI split ve ticari klimaların Airfel’in yeni Mitsubishi showroom’larında satışa sunulacağını aktaran Önder, Türkiye genelinde yıl sonuna kadar 40-50 adet showroom’un açılacağını bildirdi.

Önder, MHI KX merkezi klimalar, split ve ticari klimalarda 2009’da 55 milyon dolarlık ciroya ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Airfel’in 2009 yılı ciro hedefi toplamda 220 milyon dolar. Bu işbirliğiyle Airfel’in 2009 yılındaki cirosunun yüzde 25’i MHI tarafından gerçekleştirilecek” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/airfel---mitsubishiden-klimada-yeni-anlasma_63351.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!