Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Akbank, "Büyük Kırmızı Ev" ile Yarışı Kızıştırıcak

Akbank, "Büyük Kırmızı Ev" ile yarışı kızıştırıcak

Sabah Gazetesi
Akbank, "Büyük Kırmızı Ev" ile Yarışı Kızıştırıcak

b>Akbank, konut kredisinde tüm ürün ve hizmetlerini "Büyük Kırmızı Ev'' çatısı altında topladı. Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, uygulamanın tanıtıldığı basın toplantısında, önümüzdeki dönemde Tutulu Satış (mortgage) Yasası ile birlikte uygulamadaki ürün ve hizmet çeşitliliğini artıracaklarını belirtti. Kurtul, banka olarak vizyonlarını, her alanda lider banka olmanın yanı sıra yenilikçi ve teknolojik ürünler geliştiren banka olma konumunu güçlendirmek şeklinde belirlediklerini, bu doğrultuda müşterileri yeni ürün ve hizmetlerle tanıştırmaya
devam edeceklerini söyledi.

Akbank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Binbaşgil ise, kredi edinmede büyük kolaylık sağlayan "cep kredi'' hizmetine değinirken, "Cep krediyi zaman içinde geliştirdik ve ne kadar sürede kredi verdiğimizi tespit ettiğimizde gördük ki, 20 dakikada değil 3 dakikada kredi vermişiz'' diye konuştu. Binbaşgil, Akbank olarak zaman içinde Büyük Kırmızı Ev ile Türkiye'de konut kredisi alma biçimini değiştireceklerini ve bunun zaman içinde diğer bankalar tarafından da takip edileceğini söyledi.

Büyük Kırmızı Ev çatısı altında konut kredisi konusunda her türlü bilginin verildiği web portalı, cep kredi, web kredi, faks kredi gibi çok hızlı kanallar bulunduğunu anlatan Binbaşgil, ayrıca Türkiye'de ilk defa uygulanan "kendini ödeyen konut kredisi'' ürünü ile kredi kullanan ve Akbank'ta en az bin YTL tutarında vadesiz hesabı bulunanlara vadeli mevduat faizi ödeneceğini ve faizin ödenecek taksit tutarından düşüleceğini bildirdi.

'Kur bu seviyede stabilize olur'
Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, kurun, müdahaleye gerek olacak bir noktaya hiçbir zaman gelmeyeceğini düşündüklerini kaydetti. Zafer Kurtul bu arada, kurun mevcut seviyede stabilize olmasını beklediklerini dile getirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akbank-buyuk-kirmizi-ev-ile-yarisi-kizistiricak_45922.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!