Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Pancar Motor Fabrikasının...

Akıbeti Belli Oldu

Temeli 1956'da Necmettin Erbakan tarafından atıldığı için Erbakan Hoca'nın fabrikası olarak bilinen Bayrampaşa'daki Pancar Motor Fabrikası'nın arazisi yine gündemde.

yapi.com.tr
Akıbeti Belli Oldu

En son Yapı Kredi Bankası'nın mülkiyetine geçen Bayrampaşa Kartaltepe'deki 39 bin 877 metrekarelik alanda yer alan 'Pancar Motor' arazisi için hazırlanan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından nisan ayında onaylanan alanlara Bayrampaşa Belediyesi itiraz etti.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, İBB'nin cami ve zemin altı katlı otopark (ZOP) lejantı eklediği planlan meclis oy çokluğuyla kabul etti. Yapı Kredi'nin ikinci plan değişikliğine itiraz edip etmeyeceği, plan değişikliği askıya çıktığında belli olacak.

Araziyle ilgili imar planları, bir yıl içinde ikinci kez değiştirildi. Yapı Kredi Finansal Kiralama Anonim Ortaklığı mülkiyetindeki arazi için imar durumu ticaret+-hizmet alanından ticaret alanına alındı. İBB Meclisi'nin kabul ettiği bu plan değişikliğine, askı süresi içinde Bayrampaşa Belediyesi tarafından itiraz edildi.

'Donatı' itirazı

Belediye, bölge nüfusunda artış ve bunun için gerekli donatı alanları olmadığı gerekçelerini gösterdi. İmar Komisyonu raporu şu şekilde kabul edildi:

"Bayrampaşa Belediye Başkan-lığı itirazında donatı dengesinin yeniden düzenlenmesine yönelik bilgi paftasında gösterildiği şekilde camii+ZOP alanı olarak düzenlenmiş haliyle kabulü uygun görülmüştür."

ETİKETLER: İBB Pancar Motor
http://www.yapi.com.tr/haberler/akibeti-belli-oldu_162402.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!