Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Akmerkez Sorunsuz Kiracıyı Kira İndirimiyle Ödüllendirdi

Türkiye'nin en eski alışveriş merkezlerinden (avm) Akmerkez, 'yüzde 25'in üzerinde kira indirimine gitmem' ısrarında geri adım attı. Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İMKB'ye, Akmerkez'de bulunan ve kiralarını düzenli ödeyen kiracılarına uyguladığı yüzde 25'lik indirimi yüzde 35'e çıkardığını açıkladı.

Sabah Gazetesi
Akmerkez Sorunsuz Kiracıyı Kira İndirimiyle Ödüllendirdi

Türkiye'nin en eski alışveriş merkezlerinden (avm) Akmerkez, 'yüzde 25'in üzerinde kira indirimine gitmem' ısrarında geri adım attı. Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İMKB'ye, Akmerkez'de bulunan ve kiralarını düzenli ödeyen kiracılarına uyguladığı yüzde 25'lik indirimi yüzde 35'e çıkardığını açıkladı. Kira indiriminin mart ayı itibariyle geçerli olacağını söyleyen Akmerkez yetkilileri ağustos ayına kadar kiralarda yüzde 35 oranında indirim yapılacağını belirttiler.

Yetkililer, "Dolar 1.70 ve altında kaldığı sürece kur 1.10'da sabitlenmiş olacak. Ağustostan sonrası için belirlenmiş bir şey yok" değerlendirmesini yaptı. Geçen yılın son çeyreğinde avm'lerde krizle birlikte ortaya çıkan yüksek kira sorunu pek çok mağazanın kepenk kapatmasına neden olmuştu. Bu süreçte Akmerkez yönetimi kiracıların şikâyetleri üzerine yüzde 25 kira indirimine girmiş ve daha fazlasının olmayacağı yönünde açıklamalar yapmıştı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akmerkez-sorunsuz-kiraciyi-kira-indirimiyle-odullendirdi_67018.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!