Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AKP'den Antalya'ya Basket Golü

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda çok ilginç bir gelişme yaşandı. ABD Başkanı Hüseyin Barack Obama’nın bile Başbakan Tayyip Erdoğan’a sorduğu Antalya, 2010 organizasyonundan çıkarıldı. Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelen FIBA yetkilileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’la görüştükten sonra, Antalya’yı devreden

Vatan Gazetesi
AKP'den Antalya'ya Basket Golü

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda çok ilginç bir gelişme yaşandı. ABD Başkanı Hüseyin Barack Obama’nın bile Başbakan Tayyip Erdoğan’a sorduğu Antalya, 2010 organizasyonundan çıkarıldı. Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelen FIBA yetkilileri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’la görüştükten sonra, Antalya’yı devreden çıkararak Kayseri’yi organizasyonun yeni ayağı olarak belirlediler.

Görüşmede Antalya’da inşaatın zamanında yapılamayacağı kanaatine varan FIBA yetkilileri, daha önce inceledikleri Kayseri’deki salonun yeterli olduğunu belirterek Antalya’yı devre dışı bıraktıklarını Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne bildirdiler. FIBA yetkilileri Ankara’daki çalışmaların ise yetişeceği kanaatine vardıkları için herhangi bir değişikliğe ihtiyaç duyulmadığını da ifade ettiler.

Bu gelişme ise değişik yorumlara neden oldu. Antalya’da salon inşaatı sürekli sorun olmuş, yeni seçilen CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Akkaya seçim öncesi vaatlerinde salon ve stat inşaatının yapılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini vadetmişti.

AKP’li eski başkan Menderes Türel seçimi kaybedince bir anlamda Antalya da şampiyonayı kaybetmiş oldu. Ayrıca AKP’nin seçim golünü yemesinin ardından salonun yapımı için tüm desteği de çektiği biliniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akpden-antalyaya-basket-golu_68755.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!