Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

''Aksaray-Mamasın Barajı'' ile ''Konya Hotamış Sulaması'' Projeleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Aksaray-Mamasın Barajı'' ile ''Konya Hotamış Sulaması'' projeleri için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

yapi.com.tr / AA
1


STRONG>Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Aksaray-Mamasın Barajı'' ile ''Konya Hotamış Sulaması'' projeleri için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Buna göre, ''Konya Hotamış Sulamaları'' proje yapımı ihalesini toplam 2 milyon 124 bin lira bedelle, ''Mimpaş Mühendislik'' kazandı. İşin bitiş tarihi 8 Temmuz 2013 olarak belirlendi. Proje yapımı hizmet alımı işi için toplam 6 firma teklif verdi ve bu tekliflerin tümü komisyon tarafından geçerli sayıldı.

Pazarlık usulü ile 28 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihale ile Konya-Çumra 3. Merhale Projesi (KOP) kapsamında, Hotamış depolaması kuzeydoğusundaki 39 bin 920 hektar tarım arazisine ait her türlü sulama ve drenaj şebekesi ile her türlü sanat yapısına ait aplikasyona müstenit proje yapımı gerçekleştirilecek.

DSİ 4. Bölge Müdürlüğü, Aksaray hudutları içerisinde Uluırmak projesi kapsamındaki ''Mamasın Barajı'' ve 23 bin 640 hektar Aksaray Ovası sulamasının planlama revizyon raporu ile bu sahaya ait sulama ve drenaj şebekesi ile her türlü sanat yapısına ait aplikasyona müstenit proje yapımı işini sonuçlandırdı.

6 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihaleyi 2 milyon 151 bin lira bedelle, ''Eser Proje ve Mühendislik A.Ş.'' kazandı. İşin bitiş tarihi 9 Mayıs 2013 olarak belirlendi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/aksaray-mamasin-baraji-ile-konya-hotamis-sulamasi-projeleri_85315.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • inşallah bu projeler bittiğinde refahı ve bereketi yakalayacak 100 yıllık projenin son ADIMLARI emeği geçenlere teşekkürler YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!