Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ALÇIDER Mehmet Tunaman ile Devam Edecek

Mehmet Tunaman, Türkiye Alçı Üreticileri Derneği (ALÇIDER) başkanlığına tekrar seçildi. Başkan Tunaman'ın görev süresi 2013 yılının Ocak ayında sona erecek. Başkanlığa yeniden seçilen Tunaman, sektörün son 5 yılda yaklaşık yüzde 10 oranında büyüdüğünü söyledi. Göreve geldikleri 2007 yılından bu yana sektörün gelişmesi için çalıştıklarını belirten

yapi.com.tr
ALÇIDER Mehmet Tunaman ile Devam Edecek

STRONG>Mehmet Tunaman, Türkiye Alçı Üreticileri Derneği (ALÇIDER) başkanlığına tekrar seçildi. Başkan Tunaman'ın görev süresi 2013 yılının Ocak ayında sona erecek. Yeniden başkanlığa seçilen Tunaman, sektörün son 5 yılda yaklaşık yüzde 10 oranında büyüdüğünü söyledi. Göreve geldikleri 2007 yılından bu yana sektörün gelişmesi için çalıştıklarını belirten Mehmet Tunaman, büyümenin 2011 yılında da yüzde 10 olarak devam edeceğini ifade etti.

Sektörde, üretim aşamasında 2 bin 500 personel istihdam edildiğini, dekorasyon, sıva ve alçı levha uygulamalarında ülke genelinde 100 bin kişiye istihdam yaratıldığına dikkat çeken Tunaman, “ALÇIDER yönetiminde göreve geldiğimiz günden itibaren alçının bilinirliğinin ve kullanımının arttırılması yönünde çalışmalarda bulunduk. Sektör son 5 yıl içerisinde yıllık yüzde 10-15 seviyesinde büyüdü. Türkiye’deki üretimin yaklaşık yüzde 30’u yurtdışına ihraç ediliyor” dedi.

ALÇIDER, ABS Alçı, Atışkan Alçı, Doğaner Alçı, Knauf,  Lafarge Dalsan, Saint-Gobain Rigips gibi firmaları çatısı altında barındırıyor.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/alcider-mehmet-tunaman-ile-devam-edecek_85747.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!