Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Alfa: Türkiye'de Emlak ve Perakende İlginç

Rus Alfa grubunun telekom yatırım fonu ve Turkcell'in ortaklarından Altimo'nun CEO'su Aleksey Reznikoviç, Alfa'nın Türkiye'de daha çok yatırım yapma planının olduğunu açıkladı.

Milliyet Gazetesi



us Alfa grubunun telekom yatırım fonu ve Turkcell'in ortaklarından Altimo'nun CEO'su Aleksey Reznikoviç, Alfa'nın Türkiye'de daha çok yatırım yapma planının olduğunu açıkladı. Yaklaşık 35 milyar dolarlık piyasa değerine sahip şirketleri olan Alfa'nın Altimo üzerinden Turkcell'de dolaylı olarak yüzde 13.2 payı bulunuyor.
Reznikoviç, "Alfa'yı yakın zamanda Türkiye piyasasında daha çok yatırımla göreceksiniz" dedi. Hangi alanlarda yatırımların planlandığı konusunda bilgi vermeyen Reznikoviç, "Türkiye'de emlak, altyapı, perakende ve bankacılık sektörleri ilginç" dedi.

Alfa'nın satış sürecinde olan Migros'la ilgilendiği açıklanmıştı. Reznikoviç, Altimo'nun dünyada telekom yatırımı yapılabilecek ülkeler araştırmasında ilk sırada Bangladeş'in yer aldığını ve Türkiye'nin de ilk 10'a girdiğini belirterek, "Turkcell'deki yatırımımızda uzun süre azınlık hissedarı olmaya devam edeceğiz ancak, başka bir durum çıkarsa bunu inceleriz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alfa-turkiyede-emlak-ve-perakende-ilginc_56443.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!