Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AlizePark Evleri'nden İç Mimar Desteği

Kurtköy Yenişehir bölgesinde yapımı devam eden AlizePark Evleri, tüketicilere sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekliyor. AlizePark Evleri'nde tüketicilere, evlerin iç dekorasyonu konusunda ücretsiz iç mimar desteği veriliyor. Yaşam alanlarını hayat tarzlarına uygun olarak düzenlemek isteyenler alacakları iç mimar desteği ile hayallerindeki evi

yapi.com.tr
AlizePark Evleri'nden İç Mimar Desteği

Kurtköy Yenişehir bölgesinde yapımı devam eden AlizePark Evleri, tüketicilere sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekliyor. AlizePark Evleri’nde tüketicilere, evlerin iç dekorasyonu konusunda ücretsiz iç mimar desteği veriliyor. Yaşam alanlarını hayat tarzlarına uygun olarak düzenlemek isteyenler alacakları iç mimar desteği ile hayallerindeki evi yaratabilecekler.

Fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, yalın ve sade mimarisi ile dikkat çeken AlizePark Evleri’nde 120m2, 140 m2, 170 m2 ve 195 m2’lik daire seçenekleri bulunuyor. İstanbul’un hızla gelişen yeni yerleşim birimi olan Kurtköy’e farklı bir hava getirmeye hazırlanan ve Ağustos 2009’da teslim edilecek AlizePark Evleri’nde, daire fiyatları büyüklüklerine göre, 185.000 YTL ile 325.000 YTL arasında değişiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alizepark-evlerinden-ic-mimar-destegi_64157.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!