Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Alparda'ya reddot'dan Ödül!

Dünyanın en eski ve en prestijli tasarım ödülleri olarak kabul edilen reddot Design Awards 2010 kapsamında, 'ürün tasarımı' kategorisi 'ofis' dalında Alparda, 'Winner 2010' ödülüyle onurlandırıldı. Aziz Sarıyer tarafından tasarlanan 'Gull' kanepeyle Alparda, dünyaca tanınmış uzmanlarından oluşan jüri tarafından 2010 yılında, kategorisinde 'reddot'

yapi.com.tr
Alparda'ya reddot'dan Ödül!

Dünyanın en eski ve en prestijli tasarım ödülleri olarak kabul edilen reddot Design Awards 2010 kapsamında, 'ürün tasarımı' kategorisi 'ofis' dalında Alparda, 'Winner 2010' ödülüyle onurlandırıldı. Aziz Sarıyer tarafından tasarlanan 'Gull' kanepeyle Alparda, dünyaca tanınmış uzmanlarından oluşan jüri tarafından 2010 yılında, kategorisinde 'reddot' ödülüne layık görülen tek Türk markası oldu. 

Bu yıl, toplam 57 ülkeden 1,636 firma ve 4,252 ürünün katıldığı yarışmada ürün tasarımı alanında üç ayrı kategoride verilen ödüller 'kusursuz tasarım', 'inovasyon' ve 'üstün kalite' kriterleri göz önüne alınarak belirlendi.

Alparda ailesi 5 Temmuz 2010 tarihinde '2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti' seçilen Almanya’nın Essen kentinde, reddot Tasarım Müzesi’nde gerçekleşecek olan 'Design on Stage' sergisi açılış partisi kapsamında ödülünü kucaklayacak.

'Winner 2010' ödülü sahibi 'Gull' 6 Temmuz - 30 Haziran tarihleri arasında UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesine alınan Zollverein Maden Ocağı’nda yer alan ve tasarım dünyasında 4000 m²’lik alan ile en büyük salon olan reddot Tasarım Müzesi’nde gerçekleşecek özel sergide yer alacak. Özel sergi sonrasında 'Gull' bir yıl boyunca devam edecek sürekli sergi kapsamında ziyaretçiler tarafından görülebilecek.


 
Gull: İddialı ve Modern

Aziz Sarıyer’in oluşturduğu, 2008 Alparda koleksiyonunun içinde yer alan Gull, tasarımında, ergonomik doğruların ve heykelsi estetiğin başarılı bütünlüğünde, tasarımcısının her zamanki karakteristik stili görülüyor. Gull’ın gelişmiş bir teknikle, kompozit malzemeden kalıplanarak seri üretilebilir olmasıyla birlikte, iskelet üstü poliüretan köpükle örtülmüş yüzey, tercihlere göre kumaş veya deri ile kaplanabilmesi, geniş kullanım tercihlerine bir alternatif oluyor.

Gull Kanepe

Genişlik: 180 cm 
Derinlik: 64 cm
Yükseklik: 68 cm

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/alpardaya-reddotdan-odul_78843.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!