Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Altepe, Emirsultan Yenileme Projesini Yerinde İnceledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emirsultan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesi'nde yapılacak revizyonla eksikliklerin giderileceğini söyledi.

Zaman Gazetesi
Altepe, Emirsultan Yenileme Projesini Yerinde İnceledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Emirsultan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesi'nde yapılacak revizyonla eksikliklerin giderileceğini söyledi. Emirsultan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projesi'nin hayata geçirildiği bölgede incelemelerde bulunan Altepe, üstlenici firma ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden projenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı.

Emirsultan'ın, Bursa'nın en önemli bölgelerinden biri olduğunu belirten Altepe, bu çerçevede devam etmekte olan "Emirsultan Meydanı'' düzenlemesine büyük önem verdiklerini kaydetti. Altepe, projenin en güzel şekilde uygulanmasını istediklerini, projenin çevredeki tarihî yapılara, Emirsultan Hamamı'na, camiye ve diğer yapılara zarar vermeden gerçekleşmesiyle ilgili yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini anlattı.

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda herhangi bir hata tespit etmediklerini dile getiren Altepe, "Projede, cephe, yeraltından geçecek olan yolun üstünün kapatılması ve otopark alanıyla ilgili yeni düzenlemeler yapılacak. Emirsultan projesinde yapılacak revizyonla eksiklikler giderilecek. Emirsultan'a yakışır bir projeyi Bursa'ya kazandıracağız." dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/altepe-emirsultan-yenileme-projesini-yerinde-inceledi_68224.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!