Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Anadolu Yakasına Yeni Merkez

Gün ışığından faydalanmayı sağlayacak dev cam küresiyle farklı bir alışveriş merkezi konsepti uygulanarak inşa edilen Palladium Alışveriş Merkezi, yarın açılıyor. Kozyatağı’nda inşaa edilen yerli ve yabancı toplam 160 mağazanın bulunduğu Palladium Alışveriş Merkezi, 230 milyon dolara mal oldu. Yaklaşık 2 bin kişiye iş imkânı sağlayan Palladium’un,

Radikal Gazetesi
Anadolu Yakasına Yeni Merkez

Gün ışığından faydalanmayı sağlayacak dev cam küresiyle farklı bir alışveriş merkezi konsepti uygulanarak inşa edilen Palladium Alışveriş Merkezi, yarın açılıyor. Kozyatağı’nda inşaa edilen yerli ve yabancı toplam 160 mağazanın bulunduğu Palladium Alışveriş Merkezi, 230 milyon dolara mal oldu. Yaklaşık 2 bin kişiye iş imkânı sağlayan Palladium’un, yılda 200 milyon avro ciro yapması bekleniyor.

Palladium Alışveriş Merkezi proje ortaklarından Tahincioğlu Gayrimenkul İcra Kurul Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Tahincioğlu Holding olarak, Palladium projesini, hiç tereddüt etmeden hayata geçirdik. 2006 yılında başlayan ve 230 milyon dolarlık bir yatırımın sonucunda ortaya çıkan Palladium projesi, perakende sektöründeki durgunluğa rağmen sonuçlandırılarak, tüm iddiasıyla, sadece Anadolu yakasının değil, tüm İstanbul’un beklentilerini karşılayacak şekilde hizmete sunuluyor” diye konuştu.

Tüm mağazalar doldu

Tahincioğlu sözlerine şöyle devam etti: “Artık tüketicilerin de ekonominin de davranışlarının değiştiği bir dönemdeyiz. Kurallar her gün yeniden tanımlanıyor. Perakende sektöründe pazarın gerisinde kalmak istemeyen markaların doğru yatırımların arkasında olması gerekiyor. Palladium da doğru zamanda, doğru yerde, doğrudan beklentileri karşılamayı hedefleyen, ayakları yere basan sağlam bir proje olarak yalnızca Anadolu yakasının değil, tüm İstanbul’un simgelerinden biri olarak yerini alacaktır.”

Palladium’un kiralama işlerini gerçekleştiren AVM mfi Partners’ın Genel Müdürü Aydın Yurdum ise “Palladium’un toplam 40 bin metrekarelik kiralanabilir alanının tümü mağazalara kiralandı. Yerli ve yabancı büyük markalar Palladium’da mağaza açmanın sağlayacağı avantajları gördüler” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/anadolu-yakasina-yeni-merkez_63921.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!