Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Anadolu’nun En Büyük Markalarından Biri: Kılıçoğlu

Kılıçoğlu, Anadolu Markaları 2008 Yarışması’nda jüri özel ödülüne layık görüldü. Kılıçoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir konuşmasında, "Dürüst ticaret anlayışından taviz vermeyen Kılıçoğlu, çok az şirkete nasip olan 81 yıllık geçmişiyle aranılan marka olmayı başarmış ve aynı yolda ilk günkü heyecan ve azimle ilerlemeye devam etmektedir"

yapi.com.tr
Anadolu’nun En Büyük Markalarından Biri: Kılıçoğlu

Capital, Ekonomist dergileri ve Finansbank Kobi Bankacılığı işbirliği ile bu yıl 3. düzenlenen Anadolu Markaları yarışması ödül töreni 13 Kasım Perşembe günü Denizli Anemon Otel’de gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu. Kılıçoğlu’nun da jüri özel ödülünü aldığı törende Anadolu’nun çeşitli illerinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren 14 firma ödüllendirildi.

Marka olma yolunda bir çok başarıya imza atan 81 yıllık köklü geçmişi ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle Kılıçoğlu, Anadolu Markaları 2008 Yarışması’nda  jüri özel ödülüne layık görüldü. Kılıçoğlu adına ödülü alan Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir konuşmasında, "Dürüst ticaret anlayışından taviz vermeyen Kılıçoğlu, çok az şirkete nasip olan 81 yıllık geçmişiyle aranılan marka olmayı başarmış ve aynı yolda ilk günkü heyecan ve azimle ilerlemeye devam etmektedir" dedi.

Küresel dünyada önemi giderek artan markalaşma bilincini tüm Türkiye'de yaymak için düzenlenen 'Anadolu Markaları 2008' yarışması ile İstanbul dışındaki illerde marka bilincinin geliştirilmesi ve yerleştirilmesi hedefleniyor. İllerdeki marka stratejilerinin, markalaşma yolunda ilerleyen başarı öykülerini bir araya getirilip ödüllendirilmesinin ve böylece diğer kuruluşlarda model oluşturulması amaçlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/anadolunun-en-buyuk-markalarindan-biri-kilicoglu_64731.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!