Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Anel Elektrik Halka Açılma Kararı Aldı

Anel Elektrik Proje Taahhüt Ticaret A.Ş'nin yüzde 36 oranındaki hissesi sermaye artırım yöntemiyle halka arz edilecek.

Radikal Gazetesi



nel Elektrik Proje Taahhüt Ticaret A.Ş'nin yüzde 36 oranındaki hissesi sermaye artırım yöntemiyle halka arz edilecek. Grubun ilk şirketi olarak 1986 yılında kurulan ve dünya çapında önemli elektrik taahhüt projelerine imza atan Anel Elektrik Proje Taahhüt Ticaret A.Ş'nin halka açılma kararı aldığı belirtilerek, şirketin imza attığı projeler arasında Atatürk Havalimanı, Kahire ve Doha havalimanları ve Ford Otosan Fabrikası'nın bulunduğu belirtildi.

Anel Elektrik'in yurtiçi ve yurtdışında elektrik taahhüt işleri, havalimanları, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, inşaat, projelendirme ve işletme faaliyetleri yaptığına işaret edilen açıklamada, şirketin yurtiçi ve yurtdışında bin 19 çalışanı bulunduğu ifade edildi.

Şirketin halka arzla birlikte yürüttüğü projelerin sayısını artırmayı hedeflediğine dikkat çekilen açıklamada, Anel Telekom'da yüzde 20, Anel Yapı Gayrimenkul'de yüzde 40 ve Anelmarin'de de yüzde 51 iştiraki bulunan Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin yüzde 36 oranındaki hissesinin sermaye artırım yöntemiyle halka arz edileceği duyuruldu.

Anel Grubu olarak teknoloji alanında önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Anel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Çelikel, Anel Elektrik Proje Taahhüt'ün yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği işlerle gurur kaynağı olduğunu belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/anel-elektrik-halka-acilma-karari-aldi_54989.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!