Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Anemon Country'de 60 Aya Yüzde 0 Faiz

S.T inşaat tarafından Bursa'nın Balat mevkiinde yapılan Anemon Country'de 250 bin YTL'den satışa sunulan daireler için 60 aya kadar vade farksız taksit imkânı sağlanıyor. Banka kredisi yoluyla da alınabilen daireler 2008 yılının sonunda teslim edilecek.

Milliyet Gazetesi



.T inşaat tarafından Bursa'nın Balat mevkiinde yapılan Anemon Country'de 250 bin YTL'den satışa sunulan daireler için 60 aya kadar vade farksız taksit imkânı sağlanıyor. Banka kredisi yoluyla da alınabilen daireler 2008 yılının sonunda teslim edilecek.

4 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 36 konuttan oluşan Anemon Country'de 28 adet 175 metrekare büyüklüğünde normal dairenin yanı sıra, 225 metrekare büyüklüğünde 8 adet dubleks konut bulunuyor.

Bursa Mudanya Yolu üzerinde Balat mevkiinde yapılan proje, Bursa'ya 6 kilometre, Mudanya'ya 14 kilometre ve Toray Alışveriş Merkezi'ne de 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

S.T İnşaat Genel Müdürü Sabit Çakmak, Anemon Country'nin özellikle fiyat açısından çok avantajlı olduğunu belirterek, "Çevresinde bulunan eşdeğer sitelerle kalite yönünden aynı olan projemiz fiyat bakımından öne çıkıyor. Ayrıca 5 yıla kadar uyguladığımız sıfır vade farkıyla, müşterilerimizin, daha kolay daire sahibi olmasına imkân sağlıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/anemon-countryde-60-aya-yuzde-0-faiz_55638.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!