Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Ankapark’a Büyükşehir Belediyesi El Koyabilir

Ankapark olarak bilinen Wonderland Eurasia’yı kiralayan şirket yükümlülüklerini yerine getirmedi. Eğlence parkına, Ankara Büyükşehir Belediyesi el koyabilir.

yapi.com.tr
Ankapark’a Büyükşehir Belediyesi El Koyabilir

Daha önce birikmiş borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Wonderland Eurasia'nın (Ankapark) işletmecisi, Başkent Elektrik ile bir protokol imzalayıp elektriğe kavuşmuştu. İşletmeci firma, güvence bedelini ve 2.5 milyon TL'ye ulaşan borcunu ödeyemeyince Wonderland Eurasia yine karanlıkta kaldı.

Habertürk’ten Bülent Aydemir’in haberine göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konuyla ilgili, “Bu ayın sonuna kadar bekleyeceğiz. Geçen ayın sonuna kadar işletme bedelini ödemeyince sözleşme gereği bir ay mühlet verildi. Bu süre zarfında yükümlülüklerini yerine getirmezse ihtarname yollayacağız ve Belediye olarak el koyacağız. Ondan sonra vatandaşlarımızla beraber burayı nasıl değerlendireceğiz diye bakacağız. O alanı nasıl kullanacağımıza yönelik bazı projelerimiz var ama tabii ki vatandaşlarımıza sorarak karar vereceğiz.” dedi.

 

 

Projenin maliyeti ile ilgili soruya da yanıt veren Başkan Yavaş, “Çok pahalı imalatlar; binalar, konferans salonları yapmışlar. Mutlaka değerlendirmeye çalışacağız. Binalar yıpranıyor; yıpranması, aletlerin paslanması hep bize, halkımıza maliyet. Yeniden çalıştırmaya kalksan sıfırdan bakım yapman gerecek; bu da ekstra maliyet demek.” şeklinde konuştu.

Zaman zaman alacaklıların parktaki mallara haciz koymaya kalktıklarını belirten Yavaş, "Parkın mülkiyeti bizde olduğu için haciz uygulanmasına müsaade etmiyoruz." dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankaparka-buyuksehir-belediyesi-el-koyabilir_180069.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!