Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ankara-İstanbul Restorasyon Hattı

Ankara’dan İstanbul’a kadar, Taraklı, Göynük ve Beypazarı’nın bulunduğu hattaki tarihi kasabalar, eski görünümüne kavuşturulacak.

NTV-MSNBC



nkara’dan İstanbul’a kadar, Taraklı, Göynük ve Beypazarı’nın bulunduğu hattaki tarihi kasabalar, eski görünümüne kavuşturulacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Taraklı, Göynük ve Beypazarı’nın eski güzelliğine kavuşması için çalışacaklarını kaydetti.

Sakarya’nın Taraklı İlçesi’nde incelemelerde bulunan Bakan Koç, Osmanlı döneminden kalan tarihi evleri gezdi. Taraklı’nın dünyanın her tarafında tanınan bir kent olması gerektiğini belirten Koç, uyuyan güzelliklerin uyandırılacağını söyledi.

Taraklı’nın tarihi dokusunu yitirmediğini, bu özellikleriyle de çok farklı bir ilçe olduğunu ifade eden Koç, mass (kitle) turizminden, kış turizmine nazaran 5 kat fazla gelir elde ettiklerini kaydetti.

‘ARAP DÜNYASI YAYLA TURİZMİ İSTİYOR’
Koç, “Arap dünyası yayla turizmi istiyor. Ama bir kısım Arap gençleri de aynı Avrupalı gençler gibi denize girmek, eğlenmek istiyor. Turistlerin profili farklı. Ülkemizi tanıtırken, onları ağırlarken birçok şeyi dikkate almak gerekiyor. Bu kapsamda turizmi çeşitlendirerek daha fazla kitleye hitap etmemiz gerekiyor” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankara-istanbul-restorasyon-hatti_27894.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!