Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ankaralılar Anahtarını Aldı

Ankara Macunköy'deki Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine TOKİ tarafından inşa edilen 254 dairenin anahtarı törenle teslim edildi.

yapi.com.tr
Ankaralılar Anahtarını Aldı

Yenimahalle Macunköy’deki kentsel yenileme projesinin ilk etabı tamamlandı. Toplam 18 bloktan oluşan Macunköy'deki kentsel yenileme projesinin ikinci etabında da sona gelindi. Proje kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 254 daire düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Törene, TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kısa bir zaman sonra tamamlanacak olan ikinci etapta 275 konuttan 107 tanesi hak sahiplerine teslim edilecek. Arazi sahibi vatandaşların gelir durumuna ve arazilerinin büyüklüklerine göre projelendirilen 2+1 ve 3+1 dairelere toplamda 361 hak sahibi kavuşacak." dedi. Anahtar teslim töreni öncesinde konutları TOKİ Başkan Yardımcısı Bulut ile birlikte inceleyen Yaşar, vatandaşlara yeni dairelerinin anahtarlarını bizzat teslim etti. Vatandaşların en temel haklarından birisinin barınma hakkı olduğunu vurgulayan Yaşar, sosyal belediyeciliğin ilk kuralının vatandaş hakkına saygıdan geçtiğini vurguladı.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankaralilar-anahtarini-aldi-_107021.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!