Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Antalya’da Uçak Şeklinde Otel

Antalya’nın yıldızı parlayan Turizm Bölgesi Kundu’da temalı otellere yenileri ekleniyor.

NTV-MSNBC
Antalya’da Uçak Şeklinde Otel

b>Antalya’nın yıldızı parlayan Turizm Bölgesi Kundu’da temalı otellere yenileri ekleniyor. Dünyada örneği olmayan Concerde uçağı görüntüsündeki Concorde Resort-Spa Otel yeni turizm sezonunda turistlere hizmet vermeye hazırlanıyor.

Mucize anlamındaki ve kelebeğin görüntüsünü andıran Miracle Otel de bu sezon turistlere kapılarını açacak.Bu yıl temeli atılacak olan Atatürk’ün gemisi Savarona şeklindeki otel ise bölgedeki en görkemli yapılardan biri olacak.

Turizmde artık sadece temiz deniz, kum ve güneş yeterli değil. Önce saraylar ardından Titanic ve şimdi de Concorde Otel, Kelebek Otel ve Savarona Oteli temalı oteller turizmcilerin gözdesi oldu.
Concorde Otel, Kundu Sahillerini süsleyen temalı otellerden oldu. Concorde Otel burnu ve kanatları ile her an uçuşa hazır bir uçağı andırıyor.Otel’de konaklayan turistler concorde ile uçamayacak ama tatil yapabilecek.
Concorde Resort-Spa Oteli’nin Genel Müdürü Ergun Sönmez, otelde 900 kişi kapasiteli 401 odanın bulunduğunu, otelin en üst kısmındaki uçak kokpitine benzeyen kısmının ise kral dairesi olarak düzenlendiğinibildirdi. Sönmez,Oteldeki oda ve salonların, uçağın kuyruğunun dikey haline benzetildiğine dikkat çekti.Temalı otellere en fazla Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden turistlerin ilgi gösterdiğine işaret eden Sönmez, “Başta Rusya geliyor. Avrupa pazarı da temalı otellere ilgi gösteriyor. Temalı oteller satış için etkili bir araçtır. Temalı oteller bu özellikleriyle de rakipleri arasından sıyrılıyor. Kısa sürede hafızalara kazınabiliyor.Hem görüntü ve konfor, hem de hizmet açısından müşterinin ilgisini çeken oteller daha fazla müşteri alacaktır” dedi.
Temalı Otellerin Mimarı Hasan Sökmen’in son olarak Concorde Otel’le imzasını attığını belirten Sönmez, tema seçiminde arazinin yapısı ve konumunun da etkili olduğuna dikkat çekerken “Kundu Bölgesinde arazilerin dar olması, yapılarında ince uzun olmasına neden oluyor. Concorde bu nedenle de tercih edildi”dedi.

KELEBEK OTEL
Harika anlamındaki Miracle Resort Otel’in Genel Müdürü Şevki Türgen Bulut da temalı otellere ilginin diğer otellere oranla daha fazla olduğuna değinerek, şunları söylüyor. “Otellerin şekli turisti cezbediyor. Otelin adı harika anlamına geliyor ama hem otel, hem de bir çok bölüm kelebeğe benziyor. Bu da müşterilerin ilgisini çekiyor. 1800 yatak kapasitesine sahip 703 odalı otelde futbol sahaları, su sporları, çocuklar için özel kulüp, 7 restoran, 8 bar ve 11 engelliler için oda bulunuyor. ” dedi.

SAVARONA OTEL
Bu yıl temeli atılacak olan Savarona ise temalı yapılar arasında en ilgi çekeni olacak. Titanic Otel’den sonra Atatürk’ün yatı Savarona’yı birebir inşa edeceklerini söyleyen Aygün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, 45 dönüm alan üzerine kurulacak ve 93 metre yüksekliğindeki Savarona Otelin görkemli bir yapı olacağına dikkat çekti.
Kaptan Köşkü’nün kral dairesi olacağına belirten Aygün “1500 yataklı ve 140 suit odanın bulunduğu otelde Atatürk’ün özel eşyaları sergilenecek. Otelin her mekanında Atatürk’ü anlatan simgeler yer alacak Ve bir müze de inşa edilecek. Amacımız ulu önderimizi turistlere tanıtmak” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/antalyada-ucak-seklinde-otel_25376.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!