Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ArchiCAD’in Türkiye Yeni Distribütörü Bilkom

Apple'ın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Bilkom, Virtual Building™ çözümlerinde dünyanın lider kuruluşu Graphisoft’un ödüllü 3D mimari tasarım çözümlerinin yeni Türkiye distribütörü olacağını açıkladı.

yapi.com.tr
1 ArchiCAD’in Türkiye Yeni Distribütörü Bilkom

Apple'ın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Bilkom, Virtual Building™ çözümlerinde dünyanın lider kuruluşu Graphisoft’un ödüllü 3D mimari tasarım çözümlerinin yeni Türkiye distribütörü olacağını açıkladı.

Graphisoft Uluslararası Satış Müdürü Jonas Salih, yaptığı açıklamada “Koç Bilgi Grubu’nun bir kuruluşu olan Bilkom ile yetkili distribütörümüz olarak gerçekleştireceğimiz iş birliğinden ötürü son derece gururlu ve heyecanlıyız. Bu iş birliği, eminiz ki, bizim Türkiye pazarındaki pozisyonumuzu güçlendirecek ve ArchiCAD BIM çözümlerini tüm Türkiye’deki mimarlara ulaştırmadaki başarımızı arttıracak. 72 milyonluk nüfusu ve 35 bin mimar ile Türkiye’de çok büyük bir potansiyel olduğuna inanıyoruz ve Bilkom ile beraber bu potansiyelin gelişimine katkıda bulunacağız” dedi. 

Bilkom Pazarlama Müdürü Erkan Tüfekçioğlu da, “Bilkom olarak Graphisoft’un tek yetkili distribütörü olmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Graphisoft ve Bilkom birlikteliği ile Türkiye’de  bir kanal kurarak ürün desteği vermek ve bu sayede yetenekli bir çok mimarımızın yaratıcılıklarını kullanmalarına fırsat tanıyarak işleri ile  dünya çapında başarı yakalamalarına katkıda bulunmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Graphisoft Hakkında:

Graphisoft, 25 yıldır mimari çevrenin tasarımı daha iyi, yapımı daha öngörülebilir ve uygulaması daha ucuz projeleri gerçekleştirmeleri için onlara çözüm önerileri geliştiriyor. 

Bilkom Hakkında:

1984 yılından beri dünyanın bilgisayar sektöründeki devi Apple'ın Türkiye’deki faaliyetlerini sürdüren Bilkom, 2000 yılından beri Koç Bilgi Grubu tarafindan temsil ediliyor; başta Macintosh modeli bilgisayarlar ve iPod olmak üzere Apple ürünlerinin Türkiye’de her türlü pazarlama ve satış faaliyetlerini yürütüyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/archicadin-turkiye-yeni-distributoru-bilkom_65741.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Bilkom'un ArchiCAD'i Türk piyasasında daha ileri taşıyacağına inanmıyorum. Bilkom daha önce Adobe ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü almıştı. Ancak böylesine rakipsiz bir yazılım grubuna yönelik hizmet verirken dahi başarılı olamamıştı. Sonunda Adobe Medyasoft ile çalışmaya başlamıştı. CAD ve BIM pazarında ArchiCAD'in zorlu ve agresif rakipleri var. Bilkom'un bu pazarda yeterince bir birikime ve esnek yapıya sahip olduğuna inanmıyorum. Sonuç olarak kötü bir birliktelik olmuş. Uzun süreceğini düşünmüyorum. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!