Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ariston Thermo Group Yerel Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Isıtma alanındaki ürün gamını her gün çeşitlendirerek Türkiye pazarındaki gücünü arttıran Ariston Thermo Group, Türkiye geneline yaydığı bilgilendirme toplantılarının üçüncü yılına Denizli ile başladı. Ariston Thermo Group'u sektör firmalarıyla buluşturan toplantı, 27 Ocak Perşembe günü Denizli Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
Ariston Thermo Group Yerel Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Isıtma alanındaki ürün gamını her gün çeşitlendirerek Türkiye pazarındaki gücünü arttıran Ariston Thermo Group, Türkiye geneline yaydığı  bilgilendirme toplantılarının üçüncü yılına Denizli ile başladı. Ariston Thermo Group'u sektör firmalarıyla buluşturan toplantı,  27 Ocak Perşembe günü Denizli Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda, 2010 yılı ısı sektörü hakkında genel değerlendirme, 2011 satış hedefleri, pazarlama stratejisi, yeni ürünler ve Ariston Thermo Group’un taahhütçü bayilerine özel 'My Team Kurulumcular Kulübü' hakkında detaylı bilgiler verildi. Ariston Thermo Group, 2011 yılında Türkiye genelinde yeni dogalgaz gelen illere öncelik verecek; toplam 22 ilde bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Ariston Thermo Group’tan temiz enerjiye büyük yatırım

Yenilenebilir enerji kaynaklarının gelişmesi ve tercih edilebilmesi için AR-GE çalışmaları yapan Ariston Thermo Group, İtalya’nın Marche bölgesinde güneş enerji sistemleri üretim tesisi kurarak üretim kapasitesini genişletti. Ayrıca ısı pompalı ürünlere büyük yatırım yapan grup, Nuos ısı pompalı su ısıtıcısının 80-100-200 ve 250 lt (güneş enerjisi ile uyumlu) kapasitelerinden sonra, bu yıl da farklı ürünlerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Ariston, Türkiye pazarında termosifon, kombi, yoğuşmalı kazan, güneş enerjisi ve ısı pompalı termosifon ürünleri ile yeralıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ariston-thermo-group-yerel-bilgilendirme-toplantilari-devam-ediyor_85841.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!