Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Arnavutköy'de Depo Yangını

Arnavutköy'de ormanlık alan içinde yer alan plastik malzeme deposu yandı. İtfaiye ekipleri, yangının ormanlık alana sıçramaması için büyük çaba harcadı.

yapi.com.tr
Arnavutköy'de Depo Yangını

Arnavutköy, Hacımaşlı Mahallesi'nde ormanlık alandaki, içerisinde plastik hammaddelerin bulunduğu bir depoda 21 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören depo görevlileri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm depoyu sardı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

DHA’da yer alan habere göre; itfaiye ekipleri, depodaki alevlerin ormanlık alana sıçramaması için büyük çaba harcadı. Yangın, uzun uğraşlar sonucunda ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yangında depo tamamen yandı.

Yaklaşık 70 bin liralık zararının olduğunu söyleyen depo sahibi Nazmi Şar, “Yaklaşık 4 aydır Koronavirüs nedeniyle hiç ihracat yapamamıştık. Sürekli olarak ürünlerimizi burada stokladık ve beklettik. Yalıtım malzemesi ve ayakkabı terlik tabanı malzemesi olarak kullanılan geri dönüşüm malzemeleri bunlar. Biz bu ürünlerin çöpe gitmesini engelleyerek yeniden dönüştürüyoruz. Ülkemize küçükte olsa bir döviz kazandırıyorduk. Onlarca insanın emek verip tek tek ihracata hazır hale getirdiği bu ürünler bugün maalesef yandı. Kundaklama ihtimali olabileceğini düşünüyorum, çünkü burada kendi kendine yanabilecek bir malzeme yok." dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/arnavutkoyde-depo-yangini_181029.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!