Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Arthur&Miller Real Estate’in Bahçeşehir Ofisi Hizmette

Markalı Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Arthur & Miller Real Estate’in yeni franchise ofisi Bahçeşehir’de hizmete açıldı. Yöneticiliğini Ümit ve Fulya Özgel çiftinin yaptığı Arthur&Miller Bahçeşehir Ofisi, Şehr-i Bazaar içerisinde hizmet verecek.

yapi.com.tr
Arthur&Miller Real Estate’in Bahçeşehir Ofisi Hizmette

ayrimenkul danışmanlığı sektöründeki büyümesini nitelikli franchise ofisleriyle sürdürmeyi hedefleyen Arthur&Miller Real Estate ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti. İstanbul’da merkez dahil 6 ofisle hizmet veren Arthur&Miller’ın yeni franchise ofisi Haziran ayı itibariyle Bahçeşehir’de hizmete girdi.

İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini ABD’de tamamladıktan sonra, yalıtım ve izolasyon sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette 10 yıl süreyle genel müdürlük görevini yürüten, ardından 5 yıl boyunca da bir holdingin genel müdürlüğünü yapan Ümit Özgel’in eşi Fulya Özgel ile birlikte yöneteceği Bahçeşehir Ofisi, Arthur&Miller Real Estate’in sahip olduğu VIP Hizmet vizyonu doğrultusunda bölge halkına nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunacak.

Arthur & Miller Gayrimenkul Danışmanlığı

10 yılı aşkın süredir Türkiye’de gayrimenkul sektöründe hizmet veren Arthur&Miller'ın; merkez ofis dışında şu anda İstanbul, Ankara ve Bodrum’da toplam 8 franchise ofisi bulunuyor. Firma, ticari ve konut gayrimenkul hizmetlerinden, yabancı uyruklu müşterilerine yönelik gayrimenkul ve yerleştirme hizmetlerine, başta turistik bölgeler olmak üzere villa ve dairelere yönelik kısa süreli kiralama hizmetlerinden, gayrimenkul ile ilgili her türlü problemin çözümüne kadar geniş bir yelpazede müşterilerine danışmanlık sunuyor.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/arthurmiller-real-estatein-bahcesehir-ofisi-hizmette_80175.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!