Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Asfalt ve İş Makineleri Sektörünün 'Büyükleri' Gebze'de Buluştu

KİBSAŞ’ın Gebze’de 8 milyon Euro’luk yatırımla kurduğu Türkiye’nin en büyük asfalt üretim tesisleri, alanında dünyanın en büyük markalarının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Tekno İnşaat Makinaları'nın organize ettiği buluşmada, distribütörlüğünü yaptığı asfalt üretim plentleri, inşaat makineleri, kule vinçler, inşaat dış cephe asansörleri, dalgıç

yapi.com.tr
Asfalt ve İş Makineleri Sektörünün 'Büyükleri' Gebze'de Buluştu

KİBSAŞ’ın Gebze’de 8 milyon Euro’luk yatırımla kurduğu Türkiye’nin en büyük asfalt üretim tesisleri, alanında dünyanın en büyük markalarının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Tekno İnşaat Makinaları'nın organize ettiği buluşmada, distribütörlüğünü yaptığı asfalt üretim plentleri, inşaat makineleri, kule vinçler, inşaat dış cephe asansörleri, dalgıç pompalar ile çevreci ürünlerin sunumları gerçekleştirildi.  

Benninghoven Asfalt Üretim Tesisleri

Avrupa’nın en çok satan markası Benninghoven, ülkemizde de yol müteahhitleri arasında en çok tercih edilen marka olma özelliğine sahip. Türkiye’de 2007 yılında satılan 21 ithal asfalt üretim tesisinin 16’sını Benninghoven markalı tesisler oluştururken, 8 milyon Euro’luk yatırımla Türkiye’nin en büyük asfalt üretim tesislerini kuran KİBSAŞ da Benninghoven markasını tercih eden devler arasında yer aldı. Tekno İnşaat Makinaları, organizasyonda, Benninghoven markalı sabit asfalt üretim tesisleri, mobil asfalt üretim tesisleri, kurutucu brölürler, asfalt geri dönüşüm sistemleri, mastik asfalt ekipmanları ile bilgisayarlı kumanda sistemlerinin sunumunu gerçekleştirdi.       

Potain Kule Vinçler

Tekno İnşaat Makinaları, asfalt üretim plentleri dışında, distribütörlüğünü yürüttüğü bir başka önemli marka olan ve dünyanın en büyük vinç grubu durumundaki Manıtowoc Crane Group’a ait Potain kule vinçlerinin de sunumu yaptı.

Dalgıç pompalar

Stros Dış Cephe Asansörleri

Çek Cumhuriyeti’nin yüksek güvenlikli inşaat dış cephe asansörlerinde uzman markası Stros da sunumu gerçekleştirilen markalar arasındaydı. Stros marka inşaat dış cephe asansörleri, inşaatlarda gövde imalatından sonra insan ve malzeme taşınmasına olanak sağlıyor.

Maccaferri Gabionlar

Tekno Çevre Grubu, organizasyona gabionlar ve geosentetik ürünler ile katıldı. Tekno Gabionları ana hatları ile Kutu Gabion, Şilte Gabion, kaya ve taş düşmelerine karşı çelik gridler ve çift bükümlü olarak imal edilen diğer tel ağ türevi malzemeler olmak üzere 4 grupta toplanıyor. Gabionlar, uygulamada dolgu malzemesi olarak kullanılan taş, çakıl vb. arasındaki boşlukların zamanla kum, toprakla dolması ile kendiliğinden yeşillenebilen çevreci malzemeler olarak tanımlanıyor. Genel olarak karayolları, demiryolları, dere ıslahı, köprü ve yol yaklaşım dolgularında, istinat yapılarında kullanılıyor.

Çelik gridler ise kaya ve taş düşmelerine ve heyelanlara karşı en pratik ve hızlı çözümü oluşturuyor. Çelik Gridler ülkemizde karayollarında, demiryollarında kaya ve taş düşmelerine karşı korumayı sağlamak ve güvenlik bariyerleri olarak kullanılıyor. Uygulaması ise, konusunda uzman sertifikalı endüstriyel dağcılar tarafından yapılıyor.

Geosentetik malzemeler grubu ise geotekstil, geogrid, geomembran, drenaj levhaları/kompoziti ve geosentetik kil örtülerden (GCL) oluşuyor. Geotekstiller karayolları, demiryollarında, barajlarda ayırma, filtrasyon ve drenaj amaçlı olarak ve şev takviyelerinde donatı amaçlı olarak kullanılabilirken, Geomembranlar, katı atık depolama alanlarında, yapay gölet yapımında, tünel, metro, otoyol uygulamalarında geçirimsizliği sağlamak için kullanılıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/asfalt-ve-is-makineleri-sektorunun-buyukleri-gebzede-bulustu_62152.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!