Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Askaynak, Yoluna Lincoln Electric Türkiye Olarak Devam Edecek

Kaynak sektörü kuruluşu Askaynak, hisselerinin tamamının Amerikalı kaynak şirketi Lincoln Electric’e devredilmesinin ardından küresel arenadaki yoluna Lincoln Electric Türkiye olarak devam edeceğini duyurdu.

yapi.com.tr
Askaynak, Yoluna Lincoln Electric Türkiye Olarak Devam Edecek

1992’de Lincoln Electric markalı kaynak ürünlerinin Askaynak tarafından Türkiye’de satılmasıyla temeli atılan işbirliği 1998’de Lincoln Electric’in Askaynak hisselerine eşit paylı ortak olmasıyla ileri bir düzeye taşınmıştı. Bugün gelinen noktada Askaynak ark kaynağı çözümleri, robotik kaynak ve kesme sistemleri, plazma ve oksi-gaz kesme ürünlerinin tasarımı, geliştirilmesi ve üretiminde dünya lideri ve önde gelen sert lehim alaşımları sağlayıcısı olan Lincoln Electric'e bütünüyle dahil oluyor. Lincoln Electric Türkiye endüstride mevcut olan en geniş ark kaynak ve kesme çözümlerini sunarken; Lincoln Electric’in ticari, üretim ve Ar-Ge ekiplerinin en önemli bileşenlerinden biri haline gelerek müşteri ve tedarikçilerine güçlü hizmetler sunmaya ve başarılı iş birliklerine imza atmaya devam edecek.

Temelinde müşteri ve tedarikçilerinin desteği, güçlü işbirlikleri ve ortak hedeflere ulaşma arzusu olan şirket yeni dönemde “Askaynak Kültürü” kapsamında benimsediği değerlerle Lincoln Electric Türkiye olarak üstün ve yenilikçi hizmet anlayışını sürdürecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/askaynak-yoluna-lincoln-electric-turkiye-olarak-devam-edecek_173986.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!