Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ataşehir'de Kentplus Ataşehir

Ataşehir'de Kentplus Ataşehir

yapi.com.tr
Ataşehir'de Kentplus Ataşehir

taşehir'de, yaşam kalitesine önem verenler için “PLUS” konseptiyle yepyeni kent: KENTPLUS ATAŞEHİR

T.C Başbakanlık TOKİ iştiraki olan Emlak GYO A.Ş. tarafından planlanan ve ihale edilen proje, Emay-İpek Ortak Girişimi’nin yatırımı ile yaşam kalitesine önem verenler için Ataşehir’de “Plus” konseptiyle fark yaratacak, yeni bir yaşam alanı olacak.

Mimari projesi, bu yıl mesleğinde 50. yılını tamamlama onurunu yaşayan Sn. Dr. Yüksek Mimar Doğan Tekeli tarafından hazırlanan KentPlus Ataşehir, Türkiye’nin inşaat alanındaki en başarılı teknik kadrosunun biraraya gelmesiyle farklılaşıyor.

Deprem tehditi altında yaşamakta olduğumuz ülkemizde tünel kalıp teknolojisiyle inşa edilecek olan KentPlus Ataşehir projesi, deprem güvenliği yönüyle de ön plana çıkmaktadır. Radye temeller üzerinde yükselecek olan projenin zemin edütleri, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyerinden Prof. Dr. Erol Güler tarafından onaylanmıştır.

Boyut ve nitelikleri itibariyle İstanbul için çok önemli bir proje olan KentPlus Ataşehir, bütün özellikleri ile en yüksek standartlarda yaşam alanı sunarken, fiyat politikası ve tüketicilere sunduğu uygun satış imkanları ile, müstakbel KentPlus sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Açılışını Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan’ın yaptığı, 24 –27 Mart 2005 tarihlerinde CNR’da gerçekleşen Konut&İşyeri Fuarı’nda tüketicilerle ilk defa buluşan KentPlus Ataşehir Projesi, 300 m²’lik standında yer alan dev proje maketi ile dikkatleri çekti.

KENTPLUS ATAŞEHİR / SİTE ÖZELLİKLERİ
Uzun senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Emay İnşaat ve İpek İnşaat ortak girişim yatırımı olan “Kentplus Ataşehir” projesi, “plus” konseptiyle konut pazarına yepyeni bir bakış açısı getirmeyi hedeflerken, 24 saat güvenlikli, deprem bilincine sahip yani İstanbul’un gerçeklerine hakim, özenle projelendirilmiş konutlar sunuyor.

Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 1. Bölgede toplam 2044 daireden oluşacak olan projede, farklı büyüklükteki daire seçenekleri ve fonksiyonel çözümleriyle beklentileri maksimum düzeyde karşılamaya hazırlanan KentPlus Ataşehir; toplam 121.020 m² (yollar hariç) alan üzerinde 6 ayrı site olarak kurulacak. Projede 20.000 m² alan bina oturumları için ayrılmış olup, 25.000 m² alan ise sosyal donatı aksı olması için bırakılmıştır. Kalan 65.000 m²‘lik alan ise, spor alanları ve peyzaj alanları olarak kullanılacaktır.

Sosyal tesislere önem ve öncelik verilen proje; her sitede açık ve kapalı otopark, site genelinde yer alacak açık yüzme havuzları, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, koşu/yürüyüş parkuru, mini futbol sahası, kay kay alanları gibi bir çok sosyal tesis imkanları ile örnek bir yaşam merkezi olacak.

Ayrıca; üyelik sistemi ile hizmet verecek ve konut sahiplerine özel avantajlar sunacak olan; kapalı yüzme havuzu, havuz başı cafeler, fitness center, güzellik salonu, buhar odası, sauna, turk hamamı ve restaurant ile, içinde solaryum, cilt bakımı ve kuaför ünitelerinin bulunduğu güzellik merkezlerini kapsayan toplam 2500 m²’lik “KentPlus Club” da, projenin önemli bir parçası.

Oyun parkı ve kapalı oyun merkezi ile çocuklu ailelerin beklentilerini karşılayan KentPlus Ataşehir’de, aralarında market, eczane, kuaför, kuru temizleme, şarküteri, restaurant, banka şubesi gibi imkanların olduğu Alışveriş Merkezi, konut sakinlerinin hizmetinde olacak.

Profesyonel site yönetimi ile yönetilecek olan KentPlus Ataşehir’de site yönetimi, 24 saat güvenlik hizmeti, temizlik, alışveriş, çöp alımı, asansör bakım hizmetleri, bahçe bakımı, bina ve asansör bakım hizmetleri ve tesisat onarım işlerini gerçekleştirecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/atasehirde-kentplus-atasehir_24812.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!