Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Atatürk Havalimanı Trafiği Rahatladı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, İstanbul Atatürk Havalimanı önü katlı kavşak ve bağlantı yollarının düzenlenmesi çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

CNN Türk
Atatürk Havalimanı Trafiği Rahatladı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, İstanbul Atatürk Havalimanı önü katlı kavşak ve bağlantı yollarının düzenlenmesi çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.
    
DHMİ'den yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Havalimanı giriş ve çıkış trafiğini kesintisiz hale getiren ve deplasesi tamamlanan Florya yolu ile entegre olan "Atatürk Havalimanı Önü Katlı Kavşak ve Bağlantı Yollarının Düzenlenmesi İnşaatı" işinin yapılmasına ilişkin 5 Ağustos 2008'de DHMİ ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında protokol imzalandığı hatırlatıldı.

İşin teknik kontrollük hizmetlerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca, ödemelerin ise DHMİ Genel Müdürlüğünce gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Atatürk Havalimanı önü katlı kavşak ve bağlantı yollarının düzenlenmesi çalışmaları tamamlandı. Atatürk Havalimanı önü katlı kavşak ve bağlantı yollarının düzenlenmesi inşaatı, yol altyapılarının (yağmursuyu-atıksu-elektrik) ve ana hatlar ile bağlantılarının sağlanması, inşaat nedeniyle yapılması zorunlu olan değişik kurumlara ait altyapı tesisleri deplaselerinin yapılması, peyzaj ve çevre düzenlemelerinin yapılması, yol ve kavşak aydınlatılması, yol ve kavşak trafik düzenleme levhaları işleri yapılmıştır.

Proje içinde yer alan peyzaj, çevre düzenlemeleri ve Atatürk Havalimanı Kargo Terminali tesislerine hizmet verecek kavşak haricindeki imalatlar tamamlanarak halkımızın kullanımına açılmış bulunmaktadır. Aynı zamanda tamamlanan bu yatırım ile Atatürk Havalimanı'na kara tarafından, gelen-giden yolcu trafiği büyük ölçüde rahatlatılmış ve yolcuların uçak seferlerini kaçırmalarının önüne geçilmiştir."

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/ataturk-havalimani-trafigi-rahatladi-_79216.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!