Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ATO Başkanı Belli Oldu

ATO Başkanlığı'na Gürsel Baran seçildi. Gürsel Baran 100 oy, Osman Gökçek ise 86 oy aldı.

yapi.com.tr/AA
ATO Başkanı Belli Oldu

Saat 09.00'da başlayıp 14.00'te biten oy verme işleminin ardından  açıklanan geçici sonuçlarına göre Baran, 188 meclis üyesinden 100'ünün oyunu  alarak ATO başkanlığına seçildi. Baran'ın rakibi Osman Gökçek 86 oy alırken, 2 oy  da geçersiz sayıldı.

Seçime ilişkin kesin sonuçlar, Seçim Kurulu tarafından 8 Aralık'ta  ilan edilecek.

Gürsel Baran'dan ilk açıklama

Ankara Ticaret Odası (ATO) başkanlığına seçilen Gürsel  Baran, "Seçimin zorlu geçeceğini biliyorduk. Sonuçlar çok sürpriz olmadı." dedi. Baran, ATO'nun yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği  seçimin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Seçim sürecinin oldukça zorlu geçtiğini belirten Baran, "Bu sürecin  sonunda zafer oldu. 188 arkadaşımızın hepsine teşekkür ediyorum. Onların  destekleriyle bugün seçildik. Bu mücadeleyi sadece Ankara değil, Türkiye takip  etti. Zor, önemli bir görev üstlendik. İnşallah Rabbim bizi mahçup etmez."  değerlendirmesinde bulundu.

Bundan sonra oda üyeleri için çalışan, yüreği onlar için çarpan bir  başkan olacağını dile getiren Baran, "Kim üretmek isterse, kimin ne projesi var  kapımız sonuna kadar açık her zaman. Onların emrindeyiz." diye konuştu.

Rakibi Osman Gökçek'i başarılı bulduğunu ifade eden Baran, şunları  kaydetti: "Çok güzel bir ortamda, güzel bir seçim yaşadık. Gökçek, odaya  yaklaşık 1 ay önce geldi. Ortaya koyduğu performans gerçekten çok başarılı.

Bundan sonraki 10 aylık bir sürecimiz var, o süreçte de kendisinden  faydalanmayı düşünüyoruz. Seçimin zorlu geçeceğini biliyorduk. Sonuçlar çok  sürpriz olmadı. Arkadaşlara teşekkür ediyorum."

ETİKETLER: ATO Gürsel Baran
http://www.yapi.com.tr/haberler/ato-baskani-belli-oldu_152492.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!