Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Autodesk Kadrosu Genişliyor

Ülke Müdürlüğüne Tolunay Tomruk’un getirilmesinden sonra, Taylan Dedeoğlu’da Kurumsal Müşterilerden sorumlu olarak Autodesk’e transfer oldu.

yapi.com.tr
1 Autodesk Kadrosu Genişliyor Taylan Dedeoğlu

retim, mimari, altyapı, medya ve eğlence sektörlerinde 2 ve 3 boyutlu tasarım yazılımları ile dünya lideri olan ve Eylül 2007 yılında Türkiye ofisini açan Autodesk Türkiye’de büyümeye ve kadrosuna güçlü isimleri katmaya devam ediyor. Ülke Müdürlüğüne Tolunay Tomruk’un getirilmesinden sonra, Taylan Dedeoğlu’da Kurumsal Müşterilerden sorumlu olarak Autodesk’e transfer oldu. Bilişim sektörünün deneyimli isimlerinden Dedeoğlu, Autodesk’ten önce CA’da Kanal Satış Ekibi’nde Kanal Satış Müdürü olarak görev yapıyordu. Taylan Dedeoğlu, Galatasaray Lisesi’nden sonra 1989 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. South Dakota State Üniversitesi’nde Ekonomi üzerine Yüksek Lisans yapan Dedeoğlu, BT Sektörüne, 1996 yılında Arena Bilgisayar’da Perakende Kanal Müdürü olarak girdi. Daha sonra üç yıl boyunca Compaq Computer Türkiye’de Pazarlama İletişim Müdürü olarak görev yaptı. Taylan Dedeoğlu, 2000–2003 yılları arasında Sentim Bilgisayar’ın Pazarlama Direktörlüğü görevini yürüttü. İngilizce ve Fransızca bilen Taylan Dedeoğlu, Autodesk'in İş Geliştirme Koordinatörü olarak, öncelikli olarak mevcut Autodesk Kurumsal Müşterilerinin Autodesk ürün, çözüm ve hizmetlerinden dünya standartlarında katma değer elde etmelerinden ve pazarın bu segmentte büyümesinden sorumlu olacak. Taylan Dedeoğlu, Autodesk ekibine katılmasından sonra yürüttükleri çalışmaları ile ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye pazarındaki kurumsal müşterilerimizin de dünyada pekçok ülkede Autodesk’in kurumsal müşterilerine sunduğu standartlarda hizmet standardına erişmesini sağlamak önceliklerimiz arasında birinci sırada. Ürünlerimiz, aralarında pekçok uluslararası firmanın da bulunduğu Kurumsal Müşterilerimizin esas işinin kalbinde yer almakta. Dolayısıyla ürün ve çözümlerimizden elde ettikleri katma değerin artması Kurumsal Müşterilerimizin ciddi verim artışları kaydetmesini sağlayacak.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/autodesk-kadrosu-genisliyor_60977.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Autodesk firmasinin öncelikli hedefleri arasinda AutoCAD programinin profesyonel kullanimini sağlamak olmalidir. 16 yildir kullandiğim programin henüz 1/3 ünü kullaniyorum diyemiyorum. İleri düzeyde kullanim kursu almak için yaptiğim araştirmada bir sonuç elde edemedim. Bu konuda benim gibi ileri düzey kullanimi öğrenme arzusunda olan arkadaşlarinda bir sonuca ulaşamadiklarini görmek üzdü beni. Bilgilerinize YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!