Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Autodesk Mac Kullanıcılarına Verdiği Desteği Genişletiyor

Autodesk, Macintosh kullanıcılarına Mac uyumlu ürünler sunmanın yanı sıra, artık Mac OS X Leopard işletim sisteminin bileşenlerinden Boot Camp için de destek sağlıyor. Bu gelişme çerçevesinde Mac kullanıcıları AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk 3ds Max, Autodesk 3dx Max Design, Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit Structure ve Autodesk

yapi.com.tr
Autodesk Mac Kullanıcılarına Verdiği Desteği Genişletiyor

Autodesk, 3D modelleme, animasyon ve görsel efektler için Mac uyumlu Autodesk Alias Design, Autodesk Alias Surface, Autodesk Cleaner, Autodesk Combustion, Autodesk FBX, Autodesk ImageModeller, Autodesk Maya, Autodesk SketchBook Pro, Autodesk Stitcher Unlimited ve Autodesk Mudbox yazılımlarını sunuyor.

Autodesk, Macintosh kullanıcılarına Mac uyumlu ürünler sunmanın yanı sıra, artık Mac OS X Leopard işletim sisteminin bileşenlerinden Boot Camp için de destek sağlıyor. Bu gelişme çerçevesinde Mac kullanıcıları AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk 3ds Max, Autodesk 3dx Max Design, Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit Structure ve Autodesk Revit MAP yazılımlarını da Boot Camp ortamında çalıştırabiliyor. 

Mac uyumlu Autodesk ürünleri hakkında:

- Autodesk® Alias® Design yazılımı tüketici ürün tasarımları geliştirmek için komple bir set sunuyor.
- Autodesk® Alias® Surface 3D modelleme yazılımı sanal modelleme uzmanlarına konsept modeller geliştirme ve Class A yüzeyler yaratmalarına olanağı veriyor.
- Autodesk® Cleaner® yazılımı, yüksek kaliteli bir şifreleme çözümü sunuyor. 
- Autodesk® Combustion®, hareketli grafikler ve görsel efekt hazırlamaya yönelik bir kapsamlı bir masaüstü çözüm sunuyor.
- Autodesk® FBX® herhangi bir platforma bağlı kalmaksızın 3B veri alışverişi teknolojilerini destekleyen ve en çok kullanılan yazılımlardan biri. 
- Autodesk® ImageModeler™ yazılımı 2B ve 3B dünyasını birleştiriyor ve 2B dijital görsellerden 3B modeller yaratılmasını sağlıyor. 
- Autodesk® Maya® yazılımı modelleme, animasyon, görsel efekt yaratmaya yönelik güçlü ve entegre bir çözüm sunuyor.
- Autodesk® SketchBook® Pro yazılımı görsel fikirlerinizi skeç haline getirmek, açıklamak ve sunmak için güçlü bir çizim seti sunuyor.
- Autodesk® Stitcher® Unlimited yazılımı ile fotoğraflardan profesyonel geniş açılı ve panoramik görseller kolayca yaratılabiliyor. 

Boot Camp destekli Autodesk ürünleri hakkında:

- AutoCAD® sunduğu 3B serbest formlu tasarım araçları, parametrik çizim olanağı ve PDF’e aktarım gibi özellikleri ile esneklik sağlayarak dokümantasyon ve tasarım kavramını bir adım öteye taşıyor.
- Autodesk® Inventor® yazılımı kullanıcılara ürünleri dijital olarak düzenleme, görselleştirme ve simule etme imkanı veriyor.
- Autodesk® 3ds Max® yazılımı, 3B modelleme, animasyon ve görsel efektlere yönelik çözümler sunuyor.
- Kapsamlı bir 3B modelleme ve animasyon çözümü olan Autodesk® 3ds Max® Design kullanıcılara AutoCAD ve Revit tabanlı ürünler ile entegre iş akışı sağlıyor. 
- Autodesk® Revit® Architecture yazılımı Yapı Bilgi Modelleme (BIM) için geliştirilmiş bir çözümdür.
- Autodesk® Revit® Structure inşaat mühendisliği için geliştirilmiş bir BIM yazılımıdır.
- Autodesk® Revit® MEP makine ve elektrik mühendisleri için BIM ve performans analiz yazılımıdır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/autodesk-mac-kullanicilarina-verdigi-destegi-genisletiyor_71779.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!