Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

AB Sosyal Sorumluluk İstiyor

AVM'lerde Sosyal Sorumluluk Rekabeti

Ankuva AVM Genel Müdürü Serdar Durul, ''AVM'ler sadece alışveriş mekanı değil, aynı zamanda birer sosyal yaşam merkezidir'' görüşünü bildirdi.

yapi.com.tr / AA
AVM'lerde Sosyal Sorumluluk Rekabeti

Ankuva AVM tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ankara'da bulunan AVM'lerin sosyal sorumluluk yarışında oldukları ifade edildi. Son dönemde AVM'lerin sosyal sorumluluk projelerine daha duyarlı olduklarını belirten Ankuva AVM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durul, AVM'lerin eğlence, kültür ve sosyal paylaşımların da yaşandığı yerler olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

''AVM'ler için artık sadece para kazanmak değil, müşterilerin gönlünü fethedebilmek de çok önemli. Biz de sosyal sorumluluk projelerimize bu dönem hız verdik. Bu yıl çok sayıda engelli vatandaşımızı etkinliklerle Ankuva'da ağırlayacağız.''

Ankara'lının AVM'lerde sosyal içerikli etkinlikler görmek istediklerini dile getiren Durul, tüm AVM'lerin önümüzdeki dönemde bu anlayışı benimseyeceklerine işaret etti.

AVM'lerin paylaşmak ve topluma katkı sağlamaktan yana olmaları gerektiğine değinen Durul, ''Sadece büyümeye yönelik yaklaşımlar müşteri sadakati yaratmıyor. AVM?ler hedef kitlesini çok iyi tanımak zorunda. Sorunlu kesimlere yönelik yapılan aktiviteler herkes tarafından ilgi görüyor. AVM'ler artık müşterilerinin parasını değil kalbini kazanmaya çalışıyor'' ifadesini kullandı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/avmlerde-sosyal-sorumluluk-rekabeti-_88253.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!