Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Avrupa Kültürü mü? O da Ne?

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan 'Avrupa Kültürü Nedir? sempozyumu, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Eczacıbaşı ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Yürütme Kurulu Başkanı Nuri M. Çolakoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başladı. Merkezi ve yerel yönetim,

yapi.com.tr
Avrupa Kültürü mü? O da Ne?

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan 'Avrupa Kültürü Nedir?' sempozyumu, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Eczacıbaşı ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Yürütme Kurulu Başkanı Nuri M. Çolakoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başladı. Merkezi ve yerel yönetim, toplantıya ilgi göstermedi.

Programda gelecekleri duyurulan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, açılış toplantısına katılmadılar. Öte taraftan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve sempozyumun gerçekleştirildiği Beyoğlu'nun belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan da toplantının açılışında yoktular. 

Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) giriş sürecinde 'avrupa kültürü' kavramını irdelemeyi hedefleyen sempozyum, Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen kültür ve eğitim kurumlarından 40 uzmanı buluşturuyor. Katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu sempozyumda bugün 'Avrupa Kültüründe Gelenekler ve Hukuk', 'Genişlemeden Sonra Avrupa Kültürü ve Kültür Politikaları' başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/avrupa-kulturu-mu-o-da-ne_64573.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!