Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Avrupa'nın Üçüncü Büyük Yalıtım Malzemesi Üreticisi Türkiye'de

URSA, ısı ve ses yalıtımı ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte üstün kaliteli ürün yelpazesi ve seçkin hizmet anlayışı ile şimdi Türkiye’de. Toplam 16 üretim merkezi ve yoğun dağıtım ağı ile URSA, Avrupa’daki birçok ülkeye ek olarak, iki ana iş kolu olan cam yünü ve XPS üretiminde lider pozisyonda bulunduğu Rusya’dan sonra, 2008 Eylül ayından

yapi.com.tr
Avrupa'nın Üçüncü Büyük Yalıtım Malzemesi Üreticisi Türkiye'de

vrupanın üçüncü en büyük yalıtım malzemesi üreticisi URSA, ısı ve ses yalıtımı ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte üstün kaliteli ürün yelpazesi ve seçkin hizmet anlayışı ile şimdi Türkiye’de. Toplam 16 üretim merkezi ve yoğun dağıtım ağı ile URSA, Avrupa’daki birçok ülkeye ek olarak, iki ana iş kolu olan cam yünü ve XPS üretiminde lider pozisyonda bulunduğu Rusya’dan sonra, 2008 Eylül ayından itibaren Türkiye’de de cam yünü üretimiyle faaliyet göstermeye başladı. URSA, 2000’den fazla çalışanı ile 2007’de 540 Milyon Euro’yu aşkın ciro elde etmişti.

2002 yılında hisseleri halka açılan ve genel merkezi Madrid’de bulunan URSA, 1907 yılından bu yana inşaat malzemeleri üretiminde faaliyet gösteren İspanyol Uralita grubuna bağlı olarak kurulmuştu. 11 ülkede 60 üretim tesisiyle faaliyet gösteren Uralita grubu, üretimini yaptığı üç inşaat malzemesi ve kimyasallar bölümüyle özellikle Güney Avrupa pazarında lider pozisyonda.

Şimdi Türkiye'de

Türkiye ses ve ısı yalıtımı pazarındaki olumlu gelişmeleri geçtiğimiz yıllardan bu yana izlemekte olan Uralita, ayrıca bölgedeki genişleme için Türkiye’yi ideal bir platform olarak görüyor. Uralita Grubu, Ankara Polatlı’da 15 bin ton kapasiteli yeni bir fabrikanın URSA camyünü fabrikaları ağına eklenmesiyle, cam yünü biriminin Türkiye yapılanmasını başarıyla tamamladı.

Uralita yönetim kurulu başkanı Javier Serratosa, söz konusu yatırımı varlıklarının görece az olduğu coğrafi alanlarda genişleme olanağı sağlayacak önemli bir adım olarak yorumladı. Ortadoğu ve Türkiye’de inşaat sektörünün çok hızlı bir değişim gösterdiğine ve çekici iş fırsatları sunduğuna dikkat çeken Serratosa, "Uralita, şirketin gelecekteki gelişimi için sağlam temeller kurarak bu pazarda ana oyunculardan biri olmak için bu yatırımı yapmıştır" dedi.

Türkiye pazarında ilk ürün gamı URSA GLASSWOOL®

Uralite Grubu'nun yalıtım birimi olan URSA Insulation S.A., URSA GLASSWOOL® ürün gamıyla Türkiye pazarına sundu. URSA GLASSWOOL®, en ileri teknoloji ile üretilmiş, yüksek kaliteli ve etkin maliyetli bir yalıtım malzemesi. Ürün, yüksek seviyede ısı yalıtımı ile birlikte çarpıcı ses yalıtımı özelliklerine de sahip. Hammaddesinin inorganik doğası itibariyle (büyük ölçüde kum), cam yününün yangına karşı olağanüstü bir direnç seviyesi sunuyor. Bu özellikleriyle, eğimli çatı ve çatı aralarında, bölmeler ve sandviç duvar gibi inşaat uygulamalarında ideal ısı ve ses yalıtımı olanağı tanıyor.

URSA GLASSWOOL® çevre dostu olma özelliğiyle de öne çıkıyor. URSA GLASSWOOL® ile elde edilen enerji tasarrufu, üretimi ve kurulumu sırasında tüketilen enerji miktarından oldukça fazla.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/avrupanin-ucuncu-buyuk-yalitim-malzemesi-ureticisi-turkiyede_71239.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!