Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AYD 1. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal oldu. AYD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Levent Eyüboğlu (Multi Turkmall), Koray Özgül (Corio) ve Gündüz Bayer (Metro Group) olurken; diğer Yönetim Kurulu üyelerine ise Coşkun Bedük (Eczacıbaşı), Ulvi Suvarioğlu (Dati Yatırım) ve Serhan Ercivelek (Sinpaş

yapi.com.tr
AYD 1. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Üyelerinin geniş katılımı ile 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştiren Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal oldu. AYD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Levent Eyüboğlu (Multi Turkmall), Koray Özgül (Corio) ve Gündüz Bayer (Metro Group) olurken; diğer Yönetim Kurulu üyelerine ise Coşkun Bedük (Eczacıbaşı), Ulvi Suvarioğlu (Dati Yatırım) ve Serhan Ercivelek (Sinpaş Gayrimenkul) seçildi.

Şubat 2009’da resmen kurulan AYD, Haziran ayında Kanyon’daki ofisini açtı. Dernek, üyelerinin kontrolünde bulunan faaliyet halindeki 2 milyon 200 bin m² kiralanabilir AVM alanı ile sektörün yaklaşık yüzde 50’sini temsil ediyor.

AYD Başkanı Hakan Kodal, AYD'nin 6 ayda inanılmaz bir noktaya geldiğine vurgu yaparak şöyle konuştu:

"Tüm üyelerimize ve çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli komite üyelerine, çok değerli medya dostlarımıza teşekkür ederim. Bugüne kadar yapılanlar kurumsallık, şeffaflık ve sorumlu liderlik adına çok önemli. Sektörde ciroların artışı da sevindirici. Ancak AVM ve perakende sektörünün ele alınması gereken daha bir çok konusu var ve büyümede sürdürülebilirlik şart”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ayd-1-olagan-genel-kurulu-yapildi-_70608.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!