Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ayrıcalıklı Bir Mekanda Ayrıcalıklı Bir Ürün: Snaidero

Canan Residence İtalyan Estetiğini Snaidero ile Ataşehir’e taşıyor.

yapi.com.tr
Ayrıcalıklı Bir Mekanda Ayrıcalıklı Bir Ürün: Snaidero

stanbul’un en iddialı residence projesi olan Canan Residence, ünlü İtalyan “Tasarım Mutfak” markası Snaidero ile anlaşarak, sahiplerine yüzde yüz kalite ve şıklık vaat ediyor.

Anadolu yakasının en önemli yaşam merkezi olmayı hedefleyen Canan Residence, konut içlerinde dünyaca ünlü markalarla anlaşmalarını yapmaya başladı. İtalyan yaratıcılığı ve dizaynının en önemli temsilcilerinden Snaidero ile anlaşan Canan Residence, ‘ayrıcalıklı bir mekan’ diye konumlandırdığı yaşam alanlarında ayrıcalıklı ürünler seçiyor.

Canan Residence Konutunuzla Birlikte Hayatınızın da Kalitesini Artırmayı Hedefliyor.

Ataşehir’in hemen yakınında yer alan Canan Residence’ın 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 değişik tipteki dairelerinin mutfaklarında Snaidero’nun en şık modellerinden “Sintesi” kullanılacak. Yüksek kalite malzemelerden üretilen ve de müşterilerin ihtiyaçları kadar estetik beğenilerine de hizmet etmeyi amaçlayan bu modeller lüks teriminin tam karşılığını veriyor. Ayrıcalıklı tasarım, şekil, teknoloji, stil ve fonksiyonelliği bir araya getiren Snaidero “Sintesi”, günlük yaşamı kolaylaştırırken aynı zaman da bir zarafet yaratıyor.

İtalya Majano’da gerçekleşen anlaşma, Canan Şirketler Grubu Yön. Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı ile Snaidero Yön. Kurulu. Başkanı Edi Snaidero ve Türkiye Distribütörü Modem A.Ş. Yön. Kurulu Başkanı Bülent Durlanık arasında imzalandı. Bu anlaşma sayesinde İtalyan estetiği Türk mimarisiyle buluşacak.

Ünlü Mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlanan Canan Residence, üst düzey bir güvenlik ve kentli insanın tüm ihtiyaçlarını konforla çözen bir proje. Yeşilin, suyun ve ahşabın armonik birleşimiyle oluşturulan peyzaj düzeni içinde farklı aktivite alanları da yer alıyor. Yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı spor salonu, havuz ve tenis kortu, çok amaçlı fitness salonu, sauna ve masaj salonları Canan Residence’ı tam anlamıyla bir residence yapmayı başarıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ayricalikli-bir-mekanda-ayricalikli-bir-urun-snaidero_58683.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!