Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bahçeşehir - Esenyurt'ta Yeni Bir Alışveriş Cenneti: Akkoza AVM

Akiş, Corio ve Garanti Koza ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan Akkoza projesi içinde yer alan Akkoza Alışveriş Merkezi, Swissotel'de yapılan bir davet ile tanıtıldı.

yapi.com.tr
1 Bahçeşehir - Esenyurt'ta Yeni Bir Alışveriş Cenneti: Akkoza AVM

b>Akiş, Corio ve Garanti Koza ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan Akkoza projesi içinde yer alan Akkoza Alışveriş Merkezi, Swissotel'de yapılan bir davet ile tanıtıldı. Ev sahipliğini Akiş Yönetim Kurulu Başkanı Raif A. Dinçkök, Corio Türkiye İcra Kurulu Başkanı Koray Özgül ve Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. A. Murat Binark'ın yaptığı gece, İsrailli dans, ritm ve perküsyon grubu TARARAM Group ile renklendi.

Akkoza Projesi

Mimari projesi Development Design Group & Sehilart Mimarlık tarafından gerçekleştirilen Akkoza projesi, toplam 400 bin metrekarelik bir alana yayılacak. Bahçeşehir - Esenyurt sınırında TEM otoyolunun kuzeyinde yer alan proje için TEM'den direkt çıkış sağlanıyor. Toplam 5500 konuttan oluşan proje, beş ayrı etap olarak kurgulanmış. Birinci etabı oluşturan 421 konutun Mayıs 2010'da, ikinci etabı oluşturan 1196 konutun ise Temmuz 2010'da tamamlanması planlanıyor.



Akkoza Alışveriş Merkezi

Marka seçkisi ve modern tasarımı ile İstanbul'un batısında alışverişe yeni bir anlam kazandırma iddiasını taşıyan Akkoza AVM, projenin de can damarı olarak kabul ediliyor. 70 bin metrekarenin üzerinde kiralanabilir alanı ile Akmerkez'in iki katından daha büyük olacak olan Akkoza AVM, kapalı üç kat garajın üzerinde hipermarket katı, iki alışveriş katı ve bir eğlence katı olmak üzere toplam dört kattan oluşacak. Akkoza AVM'nin kat planları, hafızalarda kolayca yer edinebilecek ve kaybolmaları önleyecek şekilde kurgulandı. Alışveriş Merkezinin teslim tarihi ise 2010'un ilk çeyreği olarak planlanıyor.



Akkoza AVM, yeşil konseptini merkeze bağlantılı Festival Park'tan başlayarak, merkez içerisindeki parklar ve özel alanlar ile genele taşıyor. Merkezin bir uzantısı olarak konumlandırılan 'Cafe ve Restoran Sokağı' da, aynı sokak üzerinde farklı lezzetler sunan cafe ve restoranlar seçkisi ile farklı bir buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Dünya ölçeğinde gösterileri Akkoza sakinlerinin ve bölge insanının ayağına getirme iddiasını taşıyan Festival Park ise, 3000 metrekare yeşil alan üzerine, yine Akkoza AVM'ye bağlantılı olarak inşa ediliyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/bahcesehir---esenyurtta-yeni-bir-alisveris-cenneti-akkoza-avm_58866.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • bugüne kadar gezdigim diger avm den farklı görüyorum muazzam harika YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!