Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Balat'ta Üç Katlı Boş Ahşap Bina Yandı

Fatih'te 3 katlı metruk binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen alevlerin bitişikteki binaya da sıçraması riskine karşı binada oturan vatandaşlar dışarı çıkartıldı. Yangının kendi evlerine de sirayet etmesinden korkan bir kadın gözyaşlarını tutamadı.

Zaman Gazetesi



b>Fatih'te 3 katlı metruk binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen alevlerin bitişikteki binaya da sıçraması riskine karşı binada oturan vatandaşlar dışarı çıkartıldı. Yangının kendi evlerine de sirayet etmesinden korkan bir kadın gözyaşlarını tutamadı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 00.00 sıralarında Balat Miralay Kazım Caddesi'nde meydana geldi. Boş olduğu öğrenilen 3 katlı yarı ahşap binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bitişikteki binayı da tehdit edince vatandaşlar panik içinde dışarı çıktı. Yangının kendi evlerine de sirayet etmesinden korkan bir kadın gözyaşlarını tutamadı. Sinir krizi geçiren kadını, vatandaşlar elini yüzünü yıkayarak sakinleştirmeye çalıştı. Yangına Fatih ve Beyoğlu itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yangın bitişikteki binaya sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu tamamen söndürülürken semtte ahşap bina yangınlarının arttığını belirten vatandaşlar durumu tepki gösterdi.
Yangında yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/balatta-uc-katli-bos-ahsap-bina-yandi_54841.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!