Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Başak Çatı & Cephe Sistemleri 2008 Bayi Toplantısını Moskova’da Gerçekleştirdi

Başak Çatı & Cephe Sistemleri'nin bayileri ve Başak Satış Grubu, 21-25 Şubat 2008 tarihlerinde Moskova’da yapılan bayi toplantısında biraraya geldi.

yapi.com.tr
Başak Çatı & Cephe Sistemleri 2008 Bayi Toplantısını Moskova’da Gerçekleştirdi

aşak Çatı & Cephe Sistemleri'nin bayileri ve Başak Satış Grubu, 21-25 Şubat 2008 tarihlerinde Moskova’da yapılan bayi toplantısında biraraya geldi.

115 kişilik bir katılımla gerçekleşen Bayi Toplantısı’nda Moskova’nın tarihi dokusu ve güzellikleri adına gezilecek tüm yerleri kapsayan geniş kapsamlı 4 günlük bir tur düzenlendi. Katılan bayilerimizin her konuda memnuniyetini düşünerek, lüks restoranlarda yemek organizasyonları yapıldı. Son gece yapılan Gala Gecesine kadar, tüm Başak Ailesi geniş bir tur organizasyonu ile hoş vakit geçirdi. Organizasyonda; Tverskaya Caddesi, Kremlin Sarayı çevresi, Kızıl Meydan, Lenin kabri, Petro heykeli, Yeniden doğuş Katedrali, Yeni Arbat Caddesi ve yedi kız kardeş binaları turları yapıldı. Moskova’nın dünyaca ünlü metrosu, Eski Arbat caddesi üzerinde alış veriş mekanları, Borodino müzesi, Kremlin Sarayının içi, tarihi Katedraller gezildi. Nazım Hikmet kabri ve Moskova’nın en yüksek tepesi de uğranılan yerlerdendi.
Son gece Gala gecesi muhteşemdi; bazı bayiler 2007 yılındaki çalışmalarından dolayı plaketle onurlandırıldı. Başak Bölge Satış Sorumluları ve Proje Sorumluları 2007 yılında yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirildi. Gala programında Moskova’ya özel şovlarla Başak Bayileri gönüllerince eğlendiler.

Gecede bir konuşma yapan Başak Çatı & Cephe Sistemleri Genel Müdürü Sn,Füruz Karık, geçmiş yıllar üzerine bir değerlendirme yaparak, değerli Başak Bayileri ile birlikte bir Aile olmanın gururunu yaşadığını söyledi. Genel Müdür Yardımcısı Sn,Erkan Pekdemir ise satış ve pazarlama konusunda verdiği bilgilerin yanı sıra, bu büyük Ailenin baş bireyleri olan Başak bayilerinin verdiği desteği yanlarına alarak önümüzdeki yıl yapılacak etkinliklerden bahsetti. Sn,Pekdemir konuşmasında; yeni üretilmeye başlanan Başak Art Renkli Kiremitleri hakkında verdiği bilgilerin yanı sıra, 2008 yılında Başak Art Renkli Kiremitlerine yoğun bir talep alacaklarını; Başak olarak buna hazır olduklarını ve pazarda aranılan marka olacaklarını belirtti.

Geceye renk katan gösteriler ve bazı bayilere verilen şık hediyelerle birlikte Moskova’nın tadına varan Başak Ailesi, keyifli bir hafta sonu sonrası 25 Şubat’ta İstanbul’a döndü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/basak-cati--cephe-sistemleri-2008-bayi-toplantisini-moskovada-gerceklestirdi_60041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!