Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baymak, Avrupa'nın Kazan Üreticisi Olma Yolunda

Baymak, Baxi'nin Fransa'dan sonra Danimarka'daki 15 bin metrekarelik üretim alanının da Tepeören'deki fabrikasına taşınmasından sonra, Avrupa'nın en büyük kazan üreticisi ve Baxi'nin kat kaloriferi, güneş enerjisi sistemleri ve emayeli su tankları konusunda tek üretim merkezi olacak.

BirGün Gazetesi



sıtma-soğutma sektöründe, İngiliz ortağı Ba-xi Group'un teknolojik gücünü arkasına alarak yatırımlarına devam eden Baymak, Baxi'nin Fransa'dan sonra Danimarka'daki 15 bin metrekarelik üretim alanının da Tepeören'deki fabrikasına taşınmasından sonra, Avrupa'nın en büyük kazan üreticisi ve Baxi'nin kat kaloriferi, güneş enerjisi sistemleri ve emayeli su tankları konusunda tek üretim merkezi olacak.

Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, yapılan yatırımlarla 2010 yılına kadar çalışan sayısını 2000'e çıkaracaklarını belirtirken, ihracatta da 150 milyon dolara ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Akdoğan, 2010 yılında, Avrupa'da çelik kazan üretiminde lider olmayı hedefleyen Baymak'in, bu hedefe ulaşmak için iç piyasada da yeni üç geçişli düşük sıcaklık kazanları LogoBloc serisinin yurtiçi pazarlama faaliyetlerinin de devam ettiğini ifade etti. En önemli özelliklerinden birisinin düşük sıcak su dönüşlerinde çalışabilmesi olan LogoBloc kazanların düşük sıcak su kazanı olarak kullanılması durumunda ise ortalama kazan verimlerinin yüzde 94 olduğunu anlatan Akdoğan, "LogoBloc kazan ile bu sayede daha verimli, ekonomik ve daha az atık gaz atılmasından dolayı daha çevreci bir ısınma söz konusu" dedi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/baymak-avrupanin-kazan-ureticisi-olma-yolunda_59507.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!