Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Baymak'ın Yeni Fabrikasını Başbakan Erdoğan Açtı

Baymak’ın Tepeören’deki 30 bin metrekarelik yeni üretim tesislerinin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Yeni üretim merkezi ile birlikte Baymak’ın toplam üretim alanı 60 bin metrekareye ulaştı. Modern ve üstün teknolojiye sahip üretim ve montaj hatları ile Baymak, çelik kazan, kat kaloriferi, güneş enerji sistemleri ve emayeli

yapi.com.tr
Baymak'ın Yeni Fabrikasını Başbakan Erdoğan Açtı

Baymak’ın Tepeören’deki 30 bin metrekarelik yeni üretim tesislerinin açılışını gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açılıştan sonra düzenlenen iftar yemeğinde 350 kadar işçi ile bir araya geldi. Başbakan Erdoğan yaptığı konuşmada, Baymak’ın kısa süre içerisinde Avrupa’nın en büyük tesislerinden biri haline geldiğini belirterek, bununla iftihar ettiklerini söyledi ve başarılarından ötürü Baymak’ı kutladı.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan ve Baymak’ın ortağı İngiliz Baxi Group Ceo’su Martyn Coffee’nin de konuşma yaptığı törene ayrıca İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

Baymak, İngiliz ortağı Baxi Group’un Fransa ve Danimarka’daki üretim hatlarını yeni tesislerine taşıdı. Yeni üretim merkezi ile birlikte Baymak’ın toplam üretim alanı 60 bin metrekareye ulaştı. Modern ve üstün teknolojiye sahip üretim ve montaj hatları ile Baymak, çelik kazan, kat kaloriferi, güneş enerji sistemleri ve emayeli su tankları konusunda Baxi’nin tek üretim merkezi olacak. 

Avrupa’dan taşınan makinalar ile birlikte teknoloji, müşteri ve dövizi de ülkeye getiren Baymak’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Akdoğan açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Baymak, yaptığı yatırımlar ile dünyanın en büyük ısıtma firmalarından biri ve Avrupa’nın en büyük çelik kazan ve sıcak su boyler üreticisi olacak. Türkiye’nin en modern kombi üretim tesisine sahibiz. Yeni yatırımlarımız ile kombi ve güneş enerjisi sistemlerinde de Avrupa’nın en büyüklerinden biri olacağız. Şu anda 40’tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Hedefimiz bu sayıyı 70’e çıkarmak. 2010 yılına kadar ciromuzu 500 milyon, ihracatımızı 150 milyon dolara ve çalışan sayımızı da 2.000’e çıkarmak istiyoruz.”

Yoğuşmalı kombi pazarında lider konumdaki Baymak’ın yeni projeleri arasında, hem İstanbul hem de farklı illerde kurulacak yeni üretim tesisleri de yer almaktadır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/baymakin-yeni-fabrikasini-basbakan-erdogan-acti_63622.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!