Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Belediye 20 Taşınmazı Satışa Çıkardı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hissedar olduğu bazı taşınmazları satışa çıkardı. Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle’de bulunan muhammen bedeli belirlenmiş 20 taşınmazı, geçici teminat alınmak kaydıyla kapalı zarf usulüyle satışa çıkaracak.

Hürriyet Gazetesi
Belediye 20 Taşınmazı Satışa Çıkardı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hissedar olduğu bazı taşınmazları satışa çıkardı. Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle’de bulunan muhammen bedeli belirlenmiş 20 taşınmazı, geçici teminat alınmak kaydıyla kapalı zarf usulüyle satışa çıkaracak. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, hissedarı olduğu 20 taşınmazının satışıyla ilgili Karar’ı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hissedarı olduğu, Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle’deki taşınmazlar, kapalı zarf usulüyle satılacak. Muhammen bedeli belirlenen, satış öncesi geçici teminat alınacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, taşınmazların mülkiyet satışını ayrı ayrı gerçekleştirecek.

İhale 24 Eylül’de

24 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek ihale, Hipodrum Caddesi’ndeki Belediye Hizmet binasının Encümen salonunda, belediye encümeni tarafından yapılacak. İhale için verilen teklif mektupları verildikten sonra geri alınamayacak. Teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12.00’ ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan Yazı işleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına teslim edilmesi gerekecek. Satıştan mütevellit bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri, KDV gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/belediye-20-tasinmazi-satisa-cikardi_72267.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!