Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Belediye 3 Milyon Lira Harcadığı Alanı Satılığa Çıkardı

Uşak Belediyesi, bir bölümü kent merkezindeki Huzur Park içinde kalan alanı 43 milyon bedelle satılığa çıkardı. Bölgedeki lokanta ve sosyal tesislere bir yıl önce 3 milyon lira masraf yapıldığı ortaya çıktı.

yapi.com.tr
Belediye 3 Milyon Lira Harcadığı Alanı Satılığa Çıkardı

Uşak'ta mülkiyeti AKP'li belediyeye ait Huzur Park'ın bir bölümü meclis kararı ile satılığa çıkarıldı. Dikilitaş Mahallesindeki 12 bin 431 metrekarelik alanın muhammen bedeli 43 milyon lira olarak belirlendi. Çoğunluğu ormanlık olan alanın imar durumu en fazla 12 kat şartıyla otel alanı olarak tescil edildi.

Sözcü’den Selami Aydın’ın haberine göre; Uşak Belediyesi'nin aynı alandaki lokanta ile sosyal tesislerin bakım ve onarımı için geçen yıl 3 milyon liralık tadilat yaptığı belirtildi. İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş, “Bu park kentin en değerli alanı. Bir yıl önce tadilat yapıp tekrar halkın hizmetine sunulacağına dair duyurular yaptılar. Herkes tekrar hizmete girmesini beklerken satışa çıkardılar.” diye konuştu.

“Seçim bütçesi oluşturuyorlar”
Parti binasına, üzerinde ‘Huzur Park Şelaleyi Satmak Uşak Halkına İhanettir' yazılı dev bir pankart asan Savaş, “Huzur Park Şelale Tesisleri 3 Şubat'ta 43 milyon gibi komik bir bedelle ihaleye çıkarılmak, satılmak istenmektedir. Belediye meclisinde çalışma yaptık ama önüne geçemedik. İktidar batırdığı belediyenin borçlarını ödemek adına değil ilk seçimde kendilerine seçim bütçesi oluşturmak adına satışa çıkardı.” diye konuştu. Vatandaşlara çağrıda bulunan Savaş “müdahil olun” dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/belediye-3-milyon-lira-harcadigi-alani-satiliga-cikardi_189043.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!