Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Betopan Kalitesini Belgeledi

Betopan A.Ş., kalitesini CE standartlarında belgelendirdi. Tepe Betopan A.Ş., Betopan malzeme ve dış cephe malzemeleri olan Betopan Plus, Yalıpan, Taşonit ile arzu edilen dayanıklılık ve kaliteyi Türk yapı sektörüne sunuyor. Dış cephe malzemesi olarak, kalite ve dayanıklılık gerektiren binalarda tercih edilen Betopan Plus, Yalıpan ve Taşonit,

yapi.com.tr
Betopan Kalitesini Belgeledi

Betopan A.Ş., kalitesini CE standartlarında belgelendirdi. Tepe Betopan A.Ş., Betopan malzeme ve dış cephe malzemeleri olan Betopan Plus, Yalıpan, Taşonit ile arzu edilen dayanıklılık ve kaliteyi Türk yapı sektörüne sunuyor. Dış cephe malzemesi olarak, kalite ve dayanıklılık gerektiren binalarda tercih edilen Betopan Plus, Yalıpan ve Taşonit, cephelerde mantolama ihtiyacını ortadan kaldırması, istenilen renklere boyanabilir olması ve her mevsimin zorlu koşullarına karşı dayanımlı olmasından dolayı özellikle tercih ediliyor.

Estetik ve dayanım gerektiren villa ve özel binaların yanında, aynı ihtiyaçlara ek olarak çok katlı binalarda ve iş merkezlerinde de modern cephe tasarımlarına uyum sağlayabilmesi ve aynı anda doğal estetik tasarım anlayışına uygun olmasından dolayı ısı ve ses yalıtımı gerektiren tüm yapılarda özellikle tercih ediliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/betopan-kalitesini-belgeledi_62259.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!