Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beyaz Peli-DK İç Mekân Kapıları

Peli-DK Koleksiyonları’nda yer alan “Valera”, “Pyramid”, “Frame White”, “Gold White" ve “Sword White” adındaki beyaz kapılar seçkin ve şık tasarımlarıyla yaşam alanlarına farklı bir anlayış getiriyor.

www.yapi.com.tr
Beyaz Peli-DK İç Mekân Kapıları Gold White

Peli-DK Koleksiyonları’ndaki kapıların ortak özelliği beyaz renkte olmaları. "Valera" yaşam alanlarına sıcak, samimi bir ortam kazandırırken, "Pyramid" yeni jenerasyona ait tasarımı ile modern görünüm elde etmeye, "Frame White, Gold White ve Sword White" kapılar ise mekânlarda modernliği, şıklığı ve samimiyeti birlikte yaşatmayı mümkün kılıyor.

Peli-DK Koleksiyonu’nda yer alan beyaz kapılar mekâna kattığı serinlik ve dinginlik duyguları ile tercih edildiği alanlara rahatlatıcı bir atmosfer sağlarken; temizlik, huzur, denge gibi duyguları da etkin kılıyor.

Soldan
Soldan sağa: "Sword White", "Pyramid", "Frame White"
Çizilmeye karşı dayanıklı, temizlemesi kolay olan Peli-DK kapıların yüzeyi canlılığını ve parlaklığını hep koruyor. Kasa, pervaz ve kapı yüzeyinin aynı dokuda olması ve kapı yuvasında kullanılan fitil sayesinde kapıların sessiz kapanması da bu kapıların ortak özellikleri arasında.
Valera

"Valera"
İç mekân kapılarının tasarımında öncelik parke ve kapı yüzeyini bütünleştirmek. Mekânlarda kullanılan süpürgelikleri de kapıların pervazları ile aynı model yapmak ve bunu Peli Parquet’nin geniş ürün koleksiyonundan ister birebir uyan, ister kombin olarak kullanılabilecek dekorlarla tamamlamak Peli-DK’nın sektöre getirdiği yeni bir anlayış.

http://www.yapi.com.tr/urunhaberleri/beyaz-peli-dk-ic-mekan-kapilari_162569.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!