Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Beymen Marka Rezidanslar Geliyor

Beymen marka kalite ve ayrıcalıklarını gayrimenkul alanına taşıyarak müşterilerine yeni bir yaşam tarzı sunan Trump, Cartier ve Bvlgari gibi uluslararası dünya markalarının uyguladığı rezidans projelerini, İstanbul'un iki yakasında da başlatıyor.

Radikal Gazetesi



erakende sektöründe 35 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beymen bir ilke daha imza atıyor. Beymen marka kalite ve ayrıcalıklarını gayrimenkul alanına taşıyarak müşterilerine yeni bir yaşam tarzı sunan Trump, Cartier ve Bvlgari gibi uluslararası dünya markalarının uyguladığı rezidans projelerini, İstanbul'un iki yakasında da başlatıyor.

Beymen proje kapsamında, İstanbul'da yapılacak ya da inşaatı sürmekte olan rezidans kulelerinde 'en iyi beş ya da 10 daire'yi satın alacak. Daireler Beymen'in istediği özelliklere sahip şekilde inşa edilecek ve satışları da yine Beymen tarafından yapılacak. Dairelerin büyüklüğü 100, 200 ve 350 metrekare olacak. Oda sayısı ise 1+1 ve 2+1 ile 3+1 olarak belirlendi. İlk etapta farklı büyüklüklerdeki 50 daire ile başlanacak olan projede, ilk üç yıl için 400 daire satışıyla devam edilecek. Daha sonra ise bu sayı artacak. Rezidans projeleri için yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarıyla görüşmelere başlanacak.

Gayrimenkul piyasasındaki arz fazlasının yarattığı tıkanıklığın markalaşma ile aşılması yönünde Beymen marka residansların çok talep göreceğini belirten Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Boyner, yansıtılan Beymen farkının bu alana farklı, ciddi bir boyut getireceği inancı doğrultusunda projeye başladıklarını aktardı. Cem Boyner, İstanbul'da başlatacakları rezidans projesini Mısır'a da taşıyacaklarını belirterek, bu doğrultuda Beymen Kahire Mağazası ortaklarından Hişam Talat Mustafa ile birlikte çalışacaklarını açıkladı.

Hizmet de özel olacak
Beymen, daireleri satın alanlara özel kat hizmetlerinden temizliğe, güvenlikten vale parking'e, çocuk bakımından özel alışverişe, teknik bakım ve onarım hizmetlerinden evcil hayvan bakımına kadar uzanan geniş bir hizmet yelpazesi sunacak. Boyner Grubu'nun hizmet paketi Back Up'ın da uzmanlığından yararlanılacak olan projeler için ayrıca Beymen Home ürün ve hizmetlerinden çok özel şartlar ve uzun vadeli finansmanla yararlanma olanağı sunulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/beymen-marka-rezidanslar-geliyor_51257.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!